|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Старший_брат
|
Додано: 03 червня 2012, 20:50 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Ніколи я не бачив таких красивих жінок, як на другому році служби в армії.
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 04 червня 2012, 14:16 |
|
|
Чи знаєте ви, що 18 червня 1976 року, коли Аллі Пугачовій було 27 років, народився... її чоловік.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 05 червня 2012, 21:29 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Погрaничный пункт Ивaнгород-Нaрвa. Русский турист нa мaшине проходит долгий и нудный тaможенный досмотр ("Что фезетте? Орушие, нaркоттики? " и пр. , и пр. ). Нaконец, эстонский тaможенник просит: - Пошaaлустa, откройте пaкaшник. (Открывaется бaгaжник) - (Покaзывaя пaльцем) Что этто? - Сумкa. - Что фнутри? - Личные вещи - одеждa, белье... - Откройте, покaжитте. (Внимaтельно рaссмaтривaет содержимое). Сaкройтте. Что этто? - Футляр для очков. - Что фнутри? - (Обреченно) Очки. - Откройтте, покaжитте. (Открывaет пустой футляр. Тяжелый вопросительный взгляд тaможенникa) - Ах ты, домa зaбыл! Кaк же я теперь... - Сaкройтте. Что этто? - (Зaкaтывaя глaзa) Зaпaскa! - Что фнутри? - Воздух, блин! ! - (Невозмутимо) Прaвдa? Или кaк с очкaaми?
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 06 червня 2012, 08:52 |
|
|
Постійно сидіти в соціальних мережах і пишатися тим, що не дивишся ТБ, - те саме, що сидіти на героїні і пишатися тим, що не п'єш. ***
Що б не сталося, пам'ятай: є дві речі, які тебе ніколи не кинуть першими, - пити і курити. ***
Квітковий мед з фізіологічної точки зору - це блювотні маси комах з напівперетравленими виділеннями статевих органів рослин.
|
|
 |
|
 |
collagen
|
Додано: 07 червня 2012, 19:23 |
|
|
- Мам, хочу татуювання ... - Неси ремінь, зараз наб'ємо!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 07 червня 2012, 19:27 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
collagen написав: - Мам, хочу татуювання ... - Неси ремінь, зараз наб'ємо! 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 07 червня 2012, 20:06 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
exp написав: collagen написав: - Мам, хочу татуювання ... - Неси ремінь, зараз наб'ємо!  мені тато , дай йому Боже здоров'я , колись такі татуювання набивав  ..... було за що , йой було ... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 08 червня 2012, 13:14 |
|
|
Нас чекає покоління бабусь, які курять, не вміють пекти пиріжки, з пірсингом, та ще й з татуюваннями на дупі.
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 08 червня 2012, 17:09 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Старший_брат написав: Нас чекає покоління бабусь, які курять, не вміють пекти пиріжки, з пірсингом, та ще й з татуюваннями на дупі. Ті, що курять, з пірсінгом і татуюванням на всіх доступних і не дуже місцях, з часом виглядають, як старі шльондри, але, як правило, до віку бабусь не доживають. 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 08 червня 2012, 21:04 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Настенька: - Мамочка, а куда вставляются тампоны? Мама (подавившись пельменями): -Ну... Туда, откуда берутся дети. Настенька: -В аиста, мамочка, да? Прямо в клювик?!
Звонит рекламный агент директору очередного предприятия: - Добрый день! Наше агентство предлагает Вам уникальную возможность... - Да идите вы в п@ду!!! - Вот и я о том же! Представьте, сколько людей ежедневно проходит по этому маршруту!!! И если бы на входе разместить Ваш логотип...
Заходит мужик в магазин "Детский мир" и выбирает детское ведерко. К нему подходит продавец. - Мигалку на машину хочу. - А размер какой, на литр или на пять? - Давайте на пять, чтобы гаишники боялись.
Taйга, зима , одинокая палатка , вся засыпанная снегом... Бородатый геолог , нежно обнимает козу и говорит: - Эх , Катька , если-бы ты ещё стирать умела ...
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |