|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 26 травня 2012, 09:28 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
SPY написав: Дивною виглядає теперішня тенденція: дівчата все частіше хочуть сексу без зобов'язань, а хлопці - серйозних відносин? Де логіка?  емансипація , єдріт їх у Париж..... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 27 травня 2012, 23:05 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 28 травня 2012, 12:37 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Поки робив серію кадрів (тих, з яких у "фото-природі" 5 кадр) згадався старий анекдот:
Словом, запустив Іван-царевич стрілу, а стріла полетіла до жаби в болото, ну далі все як у казці... Прийшов ото він по стрілу, а Жаба йому й каже: - Так, треба ж мене поцілувати, бо ж інакше я в красуню не перетворюся. Поцілувалися. - Ой шось не вийшло, давай ще раз. - Знову не вийшло, ти шось погано робиш, давай ще раз. - Знову не вийшло - ще раз. - Ще раз... - Та я вже зовсім знесилився, а чого ти не перетворюєшся? - Слухай, Іване, тобі скільки років? - 27. - І ти все ще віриш у казки?
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 28 травня 2012, 20:50 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Чому всі працедавці обов'язково вимагають вищої освіти? Невже вони не знають рівень цієї освіти? Тому, що кадровики хочуть мати гарантію, що людина зможе 5 років підряд займатись однією і тією ж тупою нецікавою фігнею 
|
 |
SPY
|
Додано: 29 травня 2012, 18:30 |
|
 |
 |
|
|
Грошей, які я заробила, вистачить мені до кінця життя... Якщо я помру завтра о 15:00... Допоможіть прожити трішки довше  баян, але все-таки 
|
 |
Капітан
|
Додано: 30 травня 2012, 16:05 |
|
|
Летят в самолете Путин, Медведев, Лукашенко, Назарбаев и Саакашвили. Тут вдруг из двигателя черный дым повалил. Медведев говорит: Вот, если мы разобьемся какой народ больше всего грустить будет? Все начали спорить. Путин молча все это слушал, а потом говорит: Хорош «п... . ть». Больше всего будет грустить украинцы потому, что с нами Януковича не было.
Обдолбанный наркоман идет по городу и заходит в первый попавшийся дом, и звонит в первую попавшуюся квартиру. Ему открывает удивленная бабка. Они смотрят друг на друга. И нарк говорит: Ну что бабка заходи раз пришла.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 31 травня 2012, 18:18 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Все-таки як багато залежить від місця дії: воскрес в Єрусалимі - чудо; воскрес в Голлівуді - зомбі.
Жив-був Адам. І був він один на всьому білому світі. І сказав йому Бог: "Приведу я тобі Єву"... Так народилася фраза: «Не приведи, Господи!»
Забутий у лісі «Довідковий посібник з в'язання туристичних вузлів» черв'яки передають з покоління в покоління як «Камасутру»!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 01 червня 2012, 14:32 |
|
 |
 |
|
|
50% українців з великим задоволенням повісили б Януковича. 30% повісили б Януковича без задоволення. 20% ще не визначилися, з якими почуттями вони б це зробили.
|
 |
Капітан
|
Додано: 02 червня 2012, 10:52 |
|
|
Після закінчення Євро 2012
- Комунальники демонтують новенький асфальт на дорогах. Колесніков його позичив в Німеччині тільки на місяць;
- У новому терміналі Львівського аеропорту, як і планувалося, відкрився речовий ринок;
- Міліціонери нарешті перестали імітувати знання англійської і знову заговорили на звичній фені;
- Повії, що добряче заробили під час Євро, масово скуповують місця у парламенті. Вони там планують створити свою фракцію "Трудова Україна";
- Збірна Росії, повертаючись з України, прихопила за собою Крим;
- Віктор Янукович у прямому зверненні привітав українців з завершенням Зимової Олімпіади в Україні;
- На полігоні ядерних відходів в Чорнобилі захоронили результати діяльності тисячі біо-туалетів;
- Катерина Осадча дотепер ходить з мячем на голові. Настільки потужно виконав штрафний Олександр Алієв;
- З українських готелів масово почали відпадати зірочки;
- Збірна Голандії дотепер сплачує штраф за куріння в ліфті;
- На швидкісних потягах «Хюндай» почили просвічуватися емблеми Дніпропетровського вагонобудівного заводу;
- Колесников вигнав Блохіна за те, що той так і не випустив його в жодному матчі. "Хто на це більше заслуговував, ніж я???" - емоційно пояснював він своє рішення;
- Футболістів Північної Кореї відправили на виправні роботи в шахти, за непопадання на Євро-2012;
- Україна подала скаргу на дії арбітра, який не зарахував м'яч Мілевського рукою. "У нас такі завжди зараховують" - аргумент української сторони;
- Англійських хуліганів вже почали потроху виписуватися з Феофанії;
- Англійська мова поповнилася новими словами "blyat", "pidaras", "kuda bjosh invalid";
- Користуючись київськими вуличними вказівниками, під час Євро пропали безвісті 1240 вболівальників;
- За підрахунками організаторів, лушпинням сємочок, які з’їли під час Євро вболівальники, можна засипати територію сучасної Угорщини;
- Беар Гріллс - автор "Выжить любой ценой" - отримав травму одразу ж на київському вокзалі, коли в нього попросили закурити в туалеті. Керівництво «Діскавері» дотепер не може з ним зв'язатися. Наразі його доля залишається невідомою;
- Британські вчені якраз завершили розшифровувати привітальний виступ Прем'єр-міністра України;
- Як повідомила прес-служба глави держави, на фінальному матчі Чемпіонату Президента України привітали радісним свистом;
- Опозиція заявила, що зібрала 80-тисячний мітинг на Олімпійському під час фіналу Євро-2012;
- Ганна Герман сказала: "Да я манала!" і взяла відпустку за власний рахунок;
- Після відльоту останнього літака, Юрій Луценко замалював знак SOS на даху тюремного корпусу;
- З дерев навколо стадіонів МНС-ники знімають останніх дітей.
|
|
 |
|
 |
olesya
|
Додано: 02 червня 2012, 15:04 |
|
З нами з: 15 жовтня 2010, 16:54 Повідомлення: 513 Звідки: Коломия/USA
Прізвище, Ім’я: Олеся О.
|
Ну ти, Капітан, як Нострадамус! Ше не довго чекати, чи збудеться це все 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |