|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 15 червня 2012, 11:41 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Старший_брат написав: - Сидимо з друзями на лавці, біля лавки паруються кіт з кішкою, звичайна справа. Тут виходить тітка і починає кликати: "Барсику, Барсику". Один з моїх друзів: "Проблема в тому, що ваш Барсик зайнятий". - "Та ні, це не проблема. Проблема в тому, що він знизу..." то виходить,що кіт, як казав Микита Сергіййович - підарас.... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 15 червня 2012, 17:11 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Капітан написав: Старший_брат написав: - Сидимо з друзями на лавці, біля лавки паруються кіт з кішкою, звичайна справа. Тут виходить тітка і починає кликати: "Барсику, Барсику". Один з моїх друзів: "Проблема в тому, що ваш Барсик зайнятий". - "Та ні, це не проблема. Проблема в тому, що він знизу..." то виходить,що кіт, як казав Микита Сергіййович - підарас....  А, Капітан, шо ж ти зразу так обвинувачуєш, не розібравшись: спершу тра вияснити, якої статі той другий кіт - може вони просто позу поміняли; а тоді вже "клєйміть созвучним словом, ріфмуя с городом Донбас..." 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 16 червня 2012, 07:14 |
|
|
myrko написав: Капітан написав: Старший_брат написав: - Сидимо з друзями на лавці, біля лавки паруються кіт з кішкою, звичайна справа. Тут виходить тітка і починає кликати: "Барсику, Барсику". Один з моїх друзів: "Проблема в тому, що ваш Барсик зайнятий". - "Та ні, це не проблема. Проблема в тому, що він знизу..." то виходить,що кіт, як казав Микита Сергіййович - підарас....  А, Капітан, шо ж ти зразу так обвинувачуєш, не розібравшись: спершу тра вияснити, якої статі той другий кіт - може вони просто позу поміняли; а тоді вже "клєйміть созвучним словом, ріфмуя с городом Донбас..."  виходячи з того , що фізичне положення кота його ґаздиня назвала проблемою, я і зробив такий глибокорозумний виснововк. 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 16 червня 2012, 07:23 |
|
|
- З відчинених навстіж сорочки виглядали яскраво-блакитні очі; - Коли люди винайшли порох вони почали використовувати рушницю кремнієву, гармату ядерну; - Коли російські дружинники вийшли на поле битви, через кургану вискочило монголо-татарське іго; - Кошеня був весь обідраний, висіли клапті вовни, оголюючи його тіло; - Лафонтен писав про французьких звірів, а Крилов про російських людей; -Літати на милицях непросто, але він навчився (про Мересьєва); - Мадрид був у ту пору маленьким містом, і там не виявилося неодружених жінок; - Макар Чудра - розповідь з гіркого досвіду Максима Горького; - Мама била Вітьку часто, але мало (просто гениально!); - Мама сказала мені вимити шию до пояса; - І ось на краю галявини здався олень, стрункий, як жираф; - Гамлет зумів прикинутися божевільним, а Офелія не зуміла; - І собака пішла, з вдячністю виляючи хвостом. Hе багато людей могли б так зробити! - Дятел всівся і став гризти дерево; - У клітці сидить мій пернатий друг хом'як. А на грудях у нього була біла мошонка; - Борис не пошкодував для одного ні останнього шматка хліба, ні останнього патрона; - За площею карбуючи крок, пройшли танки - Обломов розклав Ольгу на дивані; - Селянин був заможний: він мав свиней і дружину; - Все це сумно, панове, бо і в нас ситуація не краща...
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 16 червня 2012, 08:55 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Нічого страшного! Якраз з таких дітей виходять Андруховичі і Шевчуки! А про Ґамлета щира правда... 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 16 червня 2012, 12:34 |
|
|
Капітан написав: - Лафонтен писав про французьких звірів, а Крилов про російських людей;
Тоді Глібов писав про наших "овощів"... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 16 червня 2012, 16:57 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Правда, це було ще в березні ... Вчера по служебным делам посетил Вологду. И проезжая по улицам этого старинного русского города наблюдал поразительную картину. Представьте себе: на проезжей части дороги огромная лужа, через которую несутся машины, не снижая скорости. Рядом с дорогой – тротуар, по которому пройти пешеходу, и не быть обрызганным – совершенно не возможно. И вот по тротуару идут две девушки, лет по восемнадцать, причем одна из них в белой курточке.… Все – думаю, сейчас белая курточка будет иметь жалкий вид! Но оказалось, что я сильно недооценил находчивость вологодских девчат! Перед лужей девушка отдала свой пакет и сумочку подруге, а сама, отбежав к какому-то забору, вернулась, держа в руке половинку красного кирпича. Теперь обе девушки стали медленно идти вдоль лужи, при этом вологжанка в белой курточке угрожающе покачивала кирпичом в руке, глядя при этом на проезжавшие мимо автомобили. Весь ее вид выражал полную уверенность в том, что она не задумываясь запустит этот кирпич в ту машину, которая окатит ее грязью! Сам был в этой колонне, и получить камнем в стекло реально не хотелось! Машины не просто сбавили скорость, а ОСТАНОВИЛИСЬ! И стояли до тех пор, пока девушки не прошли опасный участок. Ну как не вспомнить классика: «Есть женщины в русских селеньях…!» http://live4fun.ru/joke/543219
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 16 червня 2012, 19:53 |
|
|
yanychar написав: Правда, це було ще в березні ... Вчера по служебным делам посетил Вологду. И проезжая по улицам этого старинного русского города наблюдал поразительную картину. Представьте себе: на проезжей части дороги огромная лужа, через которую несутся машины, не снижая скорости. Рядом с дорогой – тротуар, по которому пройти пешеходу, и не быть обрызганным – совершенно не возможно. И вот по тротуару идут две девушки, лет по восемнадцать, причем одна из них в белой курточке.… Все – думаю, сейчас белая курточка будет иметь жалкий вид! Но оказалось, что я сильно недооценил находчивость вологодских девчат! Перед лужей девушка отдала свой пакет и сумочку подруге, а сама, отбежав к какому-то забору, вернулась, держа в руке половинку красного кирпича. Теперь обе девушки стали медленно идти вдоль лужи, при этом вологжанка в белой курточке угрожающе покачивала кирпичом в руке, глядя при этом на проезжавшие мимо автомобили. Весь ее вид выражал полную уверенность в том, что она не задумываясь запустит этот кирпич в ту машину, которая окатит ее грязью! Сам был в этой колонне, и получить камнем в стекло реально не хотелось! Машины не просто сбавили скорость, а ОСТАНОВИЛИСЬ! И стояли до тех пор, пока девушки не прошли опасный участок. Ну как не вспомнить классика: «Есть женщины в русских селеньях…!» http://live4fun.ru/joke/543219молодці дівчата .... 
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 18 червня 2012, 00:14 |
|
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 20 червня 2012, 11:27 |
|
|
Декотрим моїм учням до цього пса далеко... 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |