|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
vmateychyk
|
Додано: 31 грудня 2011, 21:11 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
Лектор з університету читає лекцію про вегетаріанство в сільському клубі: - Ось пани колгоспники ви усе життя їсте м’ясо і не знаєте як це шкідливо. У крові підвищується холестерин… З останнього ряду кричить 90 літній дід: - І ноги мерзнуть! Лектор здивовано продовжує: - Забиваються посудини, серцевий клапан випробовує подвійні навантаження… Дід знову: – І ноги мерзнуть! Лектор закінчує: – Усе це веде до раннього старіння організму… Дід ніяк не угамуватися: - І ноги мерзнуть!!! Лектор не витримуючи: - Ну, дідусь поясните при чому тут ноги! - Так… мені вже 90 а як перед сном м’яса нажираюся, так вночі член встає і ковдру з ніг стягує і ноги мерзнуть!!!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 31 грудня 2011, 22:13 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Дорогий Діду Морозе, під Новий рік я хочу від тебе один подарунок - твій список дівчат, котрі себе погано ведуть...
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 31 грудня 2011, 22:19 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
myrko написав: Дорогий Діду Морозе, під Новий рік я хочу від тебе один подарунок - твій список дівчат, котрі себе погано ведуть... шо і ти також 
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 02 січня 2012, 19:30 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
vmateychyk написав: - -  , так вночі член встає і ковдру з ніг стягує і ноги мерзнуть!!! 
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 02 січня 2012, 19:41 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
- Володю, може кави? - Олю, може відразу?
Моршинський санаторій, осінь, вечір. Гуляють по парку двоє (він і вона, обом за ...). Вона йому каже: - Ви, Федір Микитович, щось все мовчите та мовчите. Поговорили б зі мною про що небудь, про квіти чи про зірки! - Та я, Анно Петрівно, скромний такий! Ти б мені дала, та я б і пішов!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 02 січня 2012, 21:05 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
SPY написав: ******************************************* Не забуваєм, що ми маємо тепер різницю в 2 години з Расєєй, тому: *******************************************
Клас!  У неділю, вночі, ніяк не міг доперти чого то Янукович виступає на годину пізніше як має бути?! Я уже збирався Капітана по скайпу питати: "Куди вони "гаранта" заникали?!!"... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 02 січня 2012, 21:23 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
yanychar написав: Я уже збирався Капітана по скайпу питати: "Куди вони "гаранта" заникали?!!"... Зображення таже ти питавсі ...  чи я вже чув привітання , я казав , що ще рано... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 02 січня 2012, 23:03 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Капітан написав: yanychar написав: Я уже збирався Капітана по скайпу питати: "Куди вони "гаранта" заникали?!!"... Зображення таже ти питавсі ...  чи я вже чув привітання , я казав , що ще рано...  З цієї нагоди напередодні ходив жарт: Українці традиційно розпочнуть святкування із зустрічі російського Нового Року о 22:00, проте не всі росіяни зможуть підтримати українців, відмітивши український Новий Рік і досидіти до 02:00
|
 |
kolobok
|
Додано: 04 січня 2012, 23:08 |
|
Прізвище, Ім’я: Віктор
|
Прийміть мої віншування малі та великі! Би Ви були сего року здорові, як цвєкі! Би біда Вас оминала і жєба не тисла, Міліція не спинєла і напасть не гризла. Би Ви нічим не журились, та й добре сі мали, Би Ви такі файні були - мов би цицьку ссали! Би дощі Вас не мочили, лиш сонічко гріло, Та ще й би Вас в сотку років на любов кортіло! Лети, лети віншуванко, стелисі по полі, Вам бажаю в Новім році - щасливої долі!!!
Пробуджуються зранку Дід Мороз зі Снігуронькою. - Дурнику , хто тебе просив на кожному новорічному ранку давати перший подарунок дитині, що принесе тобі штопор. - Ти теж гарна , переплутала ранки зі стриптизом, на кожному почала роздягатися, подивися скільки в тебе в панчохах цукерків і мандарин.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 11 січня 2012, 21:57 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Врач в психбольнице разгадывает кроссворд: — Так… Остров, на котором родился Наполеон… Обращается к пациенту: — Слышь, придурок — ты где родился-то?
После букетно-конфетного периода мужчины обычно рассчитывают на минетно-котлетный.
Если девушка не пьет, она вообще не знает, как дела у ее бывших.
Николай Валуев с Дедом Морозом на руках в сексшопе: -Вот такой хочу!
Вчера с дочкой рисовали котёнка. Утром обнаружили такого же за дверью. Сегодня будем рисовать дом в Испании, машину и шубу…
Поняла, что новый год я встретил скучно, когда сегодня на улице абсолютно синее тело обратилось ко мне с вопросом: "Какой сегодня год?
— Хай, мои котятки! Вы сегодня все такие няши, прямо мимими — Господин президент, вы уверены, что это удачное начало для обращения к народу
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |