|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
SPY
|
Додано: 08 червня 2012, 18:56 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
ygar написав: olesya написав: сьогодні попробували перевести в Google Translator з російської на англійську слово "наяриваю", подивіться самі, що виходить  особливо класно получається, коли отриману фразу перевести на укр...  ги, треба гуглю ще добавити одну мову русскій мат і навчити його перекладати - якраз до Олімпіади в Сочі дуже треба буде 
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 12 червня 2012, 08:41 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Чому б граблі не вчили, а серце вірить в чудеса...
Я повинен переспати думати про неї!
Стюардеси дуже люблять ТУ-154, тому що там можна курити в шпаринку.
Моя дружина - расист. Вона пере білі речі окремо від кольорових.
Якщо йдеться про сучасну естраду, то слово «вокал» слід писати окремо.
Сорок років виводив Мойсей євреїв з пустелі. А ті, що загубилися дорогою, тепер називаються арабами. І вони дуже ображені, що їх покинули.
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 12 червня 2012, 11:15 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Старший_брат написав: Сорок років виводив Мойсей євреїв з пустелі. А ті, що загубилися дорогою, тепер називаються арабами. І вони дуже ображені, що їх покинули. Та це не прикол, а правда, чи, кажучи сучасною мовою, араби це потомки отих нагуляних байстрюків, котрих жидівський праотець Абрам офіційно не визнав... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 12 червня 2012, 11:58 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
myrko написав: Старший_брат написав: Сорок років виводив Мойсей євреїв з пустелі. А ті, що загубилися дорогою, тепер називаються арабами. І вони дуже ображені, що їх покинули. Та це не прикол, а правда, чи, кажучи сучасною мовою, араби це потомки отих нагуляних байстрюків, котрих жидівський праотець Абрам офіційно не визнав...  нині розкажу арабам , хочу на їх реакцію подивитися... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 12 червня 2012, 12:06 |
|
 |
 |
|
|
Капітан написав: нині розкажу арабам , хочу на їх реакцію подивитися...  Ви там полегше, вас і так там добре трусили природні сили 
|
 |
myrko
|
Додано: 12 червня 2012, 17:28 |
|
|
Капітан написав: нині розкажу арабам , хочу на їх реакцію подивитися...  А тобі шо, мало було реакції на твоїй бувшій роботі, тіпо "... слюшай зарєшу, да!" 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 12 червня 2012, 22:19 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
myrko написав: А тобі шо, мало було реакції на твоїй бувшій роботі, тіпо "... слюшай зарєшу, да!" а таки розказав...та ще і при купі італійців.... італійці поржали , араби з початку хотіли в атаку ринутися... а потім прикинули .. і зробили вигляд - мая твая -ніпанімай... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 12 червня 2012, 23:47 |
|
|
Капітан написав: хотіли в атаку ринутися... а потім прикинули .. і зробили вигляд - мая твая -ніпанімай...  Як це всьо знайомо... 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 14 червня 2012, 13:35 |
|
 |
 |
|
|
Ось такі заклики почали з'являтись в інтернеті, зокрема в соціалках:  Правда, ті хто складали даний заклик (скоріше за все дівчата, не хлопці ж) не в курсі, що вовки не є моногамними. Моногамність у них тільки на один сезон, поки не виведуть потомство, потім можуть розбігтися і шукати нову пару, більш-менш моногамні із ссавців тільки мавпи. Так що заклик правильніше б звучав - будьте мавпами, вони можуть роками не мати інших партнерів  Це не являється закликом, просто критика картинки і думки в цілому  Кожна людина сама влаштовує своє життя і їй з тим жити 
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 15 червня 2012, 09:13 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
- Сидимо з друзями на лавці, біля лавки паруються кіт з кішкою, звичайна справа. Тут виходить тітка і починає кликати: "Барсику, Барсику". Один з моїх друзів: "Проблема в тому, що ваш Барсик зайнятий". - "Та ні, це не проблема. Проблема в тому, що він знизу..."
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |