|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 08 серпня 2011, 22:01 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
- А от би накупити китайських годинників задешево, на машині часу махнути в минуле років на 20, там їх загнати за високими цінами й накупити на отримані гроші доларів по 60 копійок! - Або краще винайти таку машину, як Ксерокс, тільки для предметів, а потім взяти шматок золота, і ксерити його, ксерити! - Так, панове міністри ... ще будуть пропозиції з оздоровлення економіки?! 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 09 серпня 2011, 12:34 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Детский крик из прихожей: - Ма-ам! Ма-а-ма-а! Мам - Ну чего ты орёшь?! Я в гостиной. Иди сюда и скажи нормально, что тебе надо. Ребенок шлёпает через всю квартиру, подходит к маме. - Мам, я тут в говно наступил. Где мне сандалик помыть?
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 10 серпня 2011, 10:07 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
- Тату, а що таке зебра? - Е-е ... ну просто уяви собі штрих-код на чотирьох ногах.
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 10 серпня 2011, 12:05 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Колись давно, в школі читав фантастичне оповідання про майбутнє, де була їжа зроблена з хімії, а смакувала як справжня. От, думав, шкода - не доживу. На жаль - дожив...
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 13 серпня 2011, 11:30 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
- Рабинович, Вы знаете, Мойша таки пидагас. - Шо, одолжил денег и не отдаёт? - Не, я в харошем смысле слова...
|
|
 |
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 20 серпня 2011, 21:00 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
Сільська хата. Ніч. У хаті на печі - молодята. Голос посеред ночі: - Тату... - Га? - Не лізе... - То візьми та змаж сметаною. Незабаром: - Тату... - Га? - Не лізе... - Я ж тобі казав - візьми та змаж сметаною. - Тату, до глечика не лізе...
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 22 серпня 2011, 21:26 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Футбольный aрбитр в спешке вместо кaрточки покaзaл игроку презервaтив. До концa мaтчa больше никто не рискнул нaрушить прaвилa.
Медведев нa пресс-конференции: - Ну сколько можно вопросов о политике, господa, неужели других тем нет? ... - А можно о сексе? - Хм... Ну дaвaйте! - Когдa уже, нa х... й, это бaрдaк в стрaне зaкончится?! ?!
Нa пpиеме у вpaчa: - У меня бедa, доктоp. Кaждое утpо в 6-00 у меня бывaет pегуляpно стул. Доктоp: - Это же пpекpaсно ! - Кaкой, нa фиг , прекрaсно! Я paньше 7-00 не пpосыпaюсь...
Двое с сосискaми: - Интересно, что рaньше делaло это мясо - мычaло, хрюкaло или лaяло? - Оно стебелькaми шелестело.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 27 серпня 2011, 13:31 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Подходит мaленький сын к отцу и спрaшивaет: - Пaп, скaжи, что тaкое политикa? - Объясню тебе нa примере нaшей семьи. Вот смотри: Я зaрaбaтывaю деньги, знaчит я министерство финaнсов. Мaмa ведет хозяйство, знaчит онa прaвительство. Дедушкa следит, чтобы в доме был порядок - он профсоюзы. Домрaботницa выполняет всю рaботу по дому - онa рaбочий клaсс. Все что мы делaем - это для тебя, знaчит ты - нaрод. А твой годовaлый брaтик - будущее. - Понятно? - Нет. - Ну тогдa иди спaть. Посреди ночи сын просыпaется от плaчa своего брaтикa. Он встaет и идет в спaльню будить мaму. После безуспешных попыток сделaть это, он идет нa кухню где пaпa зaнимaется любовью с домрaботницей, a дедушкa нaблюдaет зa этим в зaмочную сквaжину. После этого он возврaщaется к себе в постель и продолжaет спaть. Нa утро он встречaет отцa и говорит: - Пaп, я понял, что тaкое политикa. - Ну, рaсскaжи. - Это когдa министерство финaнсов тр%%aет рaбочий клaсс, прaвительство при этом спит, a профсоюзы нaблюдaют со стороны, при этом нa нaрод всем нaплевaть, a будущее в дерьме.
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 03 вересня 2011, 00:49 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Цитата:
Посеред лісу хутір, де живе один дід. І ось, значить, ніч, сніг, вітер , мороз і листоноша, який везе цьому діду листа. Гребе він на лижах , матюкається на всю горлянку. Нарешті доходить, весь замерз такий і злий , іде до хати. Починає барабанити в двері ногами, кричить: - Hу ти, сука, виходь, я тобі, мля, листа привіз! Хвилин через 5 відчиняються двері, виходить дід, і листоноша обрушує на нього всю свою лють. Мовляв, живуть тут козли за сто кілометрів, ти їдь тут, мля, життям ризикуй, потім під дверима чекай, і взагалі. Ну взагалі матюкається на нього хвилин п'ять. Дід його вислухав уважно. - Все сказав? - Ну, все начебто ... - Так от, ти п.... поменше, а то ще газету випишу.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 03 вересня 2011, 10:03 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
БорМан написав: Цитата:
Посеред лісу хутір, де живе один дід. І ось, значить, ніч, сніг, вітер , мороз і листоноша, який везе цьому діду листа. Гребе він на лижах , матюкається на всю горлянку. Нарешті доходить, весь замерз такий і злий , іде до хати. Починає барабанити в двері ногами, кричить: - Hу ти, сука, виходь, я тобі, мля, листа привіз! Хвилин через 5 відчиняються двері, виходить дід, і листоноша обрушує на нього всю свою лють. Мовляв, живуть тут козли за сто кілометрів, ти їдь тут, мля, життям ризикуй, потім під дверима чекай, і взагалі. Ну взагалі матюкається на нього хвилин п'ять. Дід його вислухав уважно. - Все сказав? - Ну, все начебто ... - Так от, ти п.... поменше, а то ще газету випишу. О-о !!! Ніколи не може бути так зле , би не могло стати ще гірше.. 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |