|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
myrko
|
Додано: 12 квітня 2011, 11:35 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
В паспортный стол приходит еврей и говорит: — Я хочу сменить фамилию. — Какая у вас сейчас? — Кацман. — А какую хотите? — Кацманавт.
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 12 квітня 2011, 18:12 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
myrko написав: В паспортный стол приходит еврей и говорит: — Я хочу сменить фамилию. — Какая у вас сейчас? — Кацман. — А какую хотите? — Кацманавт. Актуально нині, 12.04!! 
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 12 квітня 2011, 18:12 |
|
|
Піддався на спам, замовив засіб для збільшення пеніса всього за 50 доларів. Так ці гади прислали мені лупу!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 26 квітня 2011, 16:00 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
- Гена, какая численность милиции? - Триста тысяч. - Ага. А Партии регионов? - Ну, тысяч пятьсот. - Угу... Ладно... - А зачем тебе? - Да кроссворд разгадываю. Самая крупная преступная группировка в Украине...
- А у наших соседей дед посадил коноплю. Выросла конопля большая-пребольшая. Позвал дед бабку, внучку, Жучку, кошку, мышку – тянут-потянут! … Ну, в общем, жили они весело.
Папа ест конфету, рядом крутится маленький сын. Жена: - Что, папа не дает конфетку? Муж (меланхолично): - Не дает мама, папа не делится...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 29 квітня 2011, 10:52 |
|
|
Якби дівчата не опиралися, Камасутра була б набагато тоньшою.
|
|
 |
|
 |
kolobok
|
Додано: 30 квітня 2011, 23:33 |
|
Прізвище, Ім’я: Віктор
|
- Добрий ранок, вам нечувано повезло! Учора в Америці вмер мільярдер. Дивним чином ви були обрані єдиним спадкоємцем. Вітаю , ви тепер власник 400 мільярдів доларів, 100 кілограм золота, і все це - ВАМ!.. Потрібно тільки купити в нас праску й фен!
Поправка в газеті «Комуніст». У попередньому випуску газети допущена прикра друкарська помилка. У рубриці «Вони багатіють, а народ біднішає» замість фотографії котеджу Рината Ахметова було надруковане фото скромного особняка Валентина Симоненко.
Хороша новина для вкладників ліквідованого «Родовід-банку». Для них відкритий сайт www.depozita.net.
|
|
 |
|
 |
kolobok
|
Додано: 30 квітня 2011, 23:36 |
|
Прізвище, Ім’я: Віктор
|
Чоловік , що прожив у пустелі місяць, розповідає: - Спочатку ти розмовляєш сам із собою. Потім ти починаєш розмовляти з ящірками. Ще через тижні два ти розумієш, що ящірки з тобою говорять. А потім виявляється, що ти їх з великим інтересом слухаєш...
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 01 травня 2011, 00:08 |
|
|
хріневий в тебе досвід (це про ящірок)
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 02 травня 2011, 11:21 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
На другий день одруження: - Іванку, а може не підем? - Нє, Марічко, наше вісілє - тра йти...
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 03 травня 2011, 08:44 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Я тобі не труси! Ти мене не поправляй! З'їв шматок простроченого торта. Щось недобре мені стало... Вирішив перевірити, чи від торта мені стало погано? З'їв ще шматок. Так, дійсно від торта...
- Здрастуйте, я термінатор, вчора я змінив операційну систему. - А яка в тебе була? - Ікс-Пі. - А стала? - А стала Віста, бейбі...
Порада з журналу: - Коли кидаєте шкарпетки в брудну білизну, покладіть один носок в інший. Так не виникне проблем з пошуком пар після прання. Відповідь читача: - Я так і зробив, але випрати не встиг. Дружина виявила в кошику для білизни «сім різних шкарпеток» і викинула їх.
Я зрозумів, чому мій тесть називається тестем: він тестив попередню версію моєї дружини.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |