|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 30 січня 2011, 13:39 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Говорит как-то Путин Медведеву: - Ты, Димон, совсем ботаником стал: айПоды, твиттеры всякие. Пойдем, лучше оттянемся. В бар зайдем, выпьем. Ну девок снимем, потрахаемся. - Что, прямо при девках?
Уезжает муж в командировку, а жена у него под подозрением. Ну, думает, я ее проконтролирую... Взял банку сметаны и поставил под кровать. А к кровати ложку привязал. Проверил - если один человек на кровать ложится, то ложка не достает до сметаны, а если двое - вся в сметане. Уехал. Приезжает, а жена его встречает, приглашает к столу... Он думает: "Щас проверим как ты себя вела... " Заглянул под кровать, а в банке масло.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 30 січня 2011, 18:39 |
|
|
Пpиходит Hаташа Ростова yтpом к Ржевскомy и видит - поpyчик жестоко стpадает с бодyна и вообще жyтко непpиветлив. Hаташа, подyмав, pешает наставить его на пyть истинный: - Поpyчик, нy как же так можно! Hеyжели вы в жизни ни к чемy больше не стpемитесь, кpоме пьянства!!? Ржевский (гpyстно): - Знаете, Hатали - y меня вот никогда не было pодового поместья. Hаташа: - ?!? Ржевский: - А так, чеpт возьми, хочется его пpопить!!!!
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 31 січня 2011, 12:13 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
Встає Віктор Федорович зранку, відкиває вікно: - Добрий ранок, сонечко! - Добрий ранок, Вітя! Пройшов цілий день, повертається Віктор Федорович додому, знову відчиняє вікно: - Надобраніч, сонечко! - Пішов ти, Вітя! - Сонечко, а шо це з тобою, зранку ти таке привітне було, а шо зараз сталося? - Та просто, Вітя, я зранку на сході було, а зараз на заході!
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 01 лютого 2011, 18:26 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
- Ой, яка у вас гламурна кружка Есмарха! - Ідіот! Це кальян!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 01 лютого 2011, 19:52 |
|
|
Нова тисячегривнева купюра буде називатися "гарбузівка", на честь голови Нацбанку. У зв'язку з подальшим покращенням, планується випускати банкноти номіналами 2 тисячі "тігіповка", 5 тисяч - "Азарівка", 10 тисяч - "хамка". На грошах будуть зображені портрети відповідних політичних діячів: Тігіпка, Азарова. Десятитисячну купюру прикрасить портрет В. Ф. Януковича на тлі Межигір'я.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 01 лютого 2011, 20:18 |
|
|
Сидять два куми за столом розмовляють один другого питає: - Куме ви чим горілку закушуєте? - Як чим салом. А що? - Е ні куме це вже застаріло якось по сільському. - А ви чим закушуєте? - Я куме вінегретом закушую стопку і вінегрету , стопку і вінегрету. - Ну і як воно? - Ну як. Вийду на вулицю в ранці сніг кругом біло, мене як стоншить, а воно як ВИШИВАНОЧКА.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 03 лютого 2011, 22:01 |
|
|
Тато їсть цукерку, поруч крутится маленький син. Дружина: - Що, тато не дає цукерок? Чоловік (меланхолично): - Не дає мама, тато не ділиться...
Прийшов грузин у фотоательє і каже: - Візьміть побільше плівки, будемо багато знімати! Поки фотограф ходив за плівкою, грузин повністю роздягнувся і ліг на диван. Фотограф повернувся і застиг в жаху: - Що Ви робите?! Одягніться негайно! Грузин: - Я свій альбом загубив. Почнемо з дитячих фоток
Заблукав геолог в чукотській тайзі. Ходить по тайзі і кричить: - Люди, допоможіть! На крик виходить чукча і говорить геологу: - Як у тайзі, так люди, а як у місті - так сковорідка з вухами !
|
|
 |
|
 |
kolobok
|
Додано: 05 лютого 2011, 00:45 |
|
Прізвище, Ім’я: Віктор
|
Приїхала пануся зі Львова у Карпати відпочивати.Вийшла на полонину,роздягнулася повністю ,лягла на травичку і засмагає.Іде священик,побачив почав хреститися і каже:" Свят,свят !!"І кинув їй на те місце свого капелюха і пішов .Іде гуцул Іван ,побачив і так подивиться і з другого боку і каже:Усьо бачив , но шоб так хлопа затягнуло... ,перший раз!!! )))
Заняття в автошколі. Викладач : - Отже, для чого служать дорожні знаки? Голос з аудиторії: - Для відбирання у водіїв грошових знаків.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 05 лютого 2011, 11:24 |
|
|
Шофер КАМАЗа возвращается на свою базу, весь убитый. Заходит в диспетчерскую: - Бля%ский "Запорожец" Другие шоферы его обступают, спрашивают, что случилось-то? Он только: - Ну, бля%ский "Запорожец" Чуть не плачет. Все: - Ну ты объясни. - Загрузился сегодня под завязку. А на подъеме крутом, ну никак мотор не тянет. Туда, сюда, ну никак. Полчаса мудохался. Вдруг останавливается рядом запор, вылезает какой-то хрен и говорит, давай, мол, подтяну. Я говорю, ты соображаешь, "Запорожцем" полный КАМАЗ, чудила? Он - нет, запросто вытяну. Я говорю, если ты КАМАЗ в гору с места сдвинешь, я у тебя отсосу. - И что? - Ну, бля%ский "Запорожец"
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 06 лютого 2011, 20:41 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Потрібно 7 секунд, щоб їжа потрапила з рота до шлунку. Людське волосся може витримати навантаження в 3 кілограми. Довжина статевого члена - це 3 довжини великого пальця. Жінки мигають в 2 рази частіше, ніж чоловіки. Дівчата вже прочитали цей текст. Хлопці все ще дивляться на свій великий палець.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |