|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
БорМан
|
Додано: 05 липня 2014, 12:10 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Айрін написав: наю, що у Коломиї вчора водою поливали начальника Водоканалу...люди страйкують через тарифи.... йой такого гарного чоловіка полили. і за шо? всього то в 2 раза тарифи підняв. а міг і в 3 раза підняти , і в 5. а цей добрєйшей души чєловєк всього в 2 раза підняв, а люди чогось невдоволені. і дійсно, а чого рівно в 2 а не 1.75 раза чи 2.3 раза. цікаво чи може він пояснити коефіцієнт 2, чи просто так - для рівного рахунку. вчора ніби сесія позачергова була. цікаво чи воду там згадували.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
|
|
|
Капітан
|
Додано: 05 липня 2014, 22:20 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
БорМан написав: Айрін написав: наю, що у Коломиї вчора водою поливали начальника Водоканалу...люди страйкують через тарифи.... йой такого гарного чоловіка полили. і за шо? всього то в 2 раза тарифи підняв. а міг і в 3 раза підняти , і в 5. а цей добрєйшей души чєловєк всього в 2 раза підняв, а люди чогось невдоволені. і дійсно, а чого рівно в 2 а не 1.75 раза чи 2.3 раза. цікаво чи може він пояснити коефіцієнт 2, чи просто так - для рівного рахунку. вчора ніби сесія позачергова була. цікаво чи воду там згадували. може втопити його, у тій дорогій воді ....
_________________ jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
|
|
|
Айрін
|
Додано: 06 липня 2014, 17:02 |
|
Прізвище, Ім’я: Айрін
|
Щось покричали, посварилися тай ніби ціхо.. То, виявляється нині ніч на Купала...хтось ще таке святкує? бо я шось ніц не в темі... Цікаво чи за кордоном українські дівчати ще пускають віночки на воду?
|
|
|
|
|
yanychar
|
Додано: 06 липня 2014, 21:48 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Айрін написав: ... Цікаво чи за кордоном українські дівчати ще пускають віночки на воду? Аякже ж! І пливуть отак віночки по Гудзону (Віслі, Дунаю, Тібру, Йордану)... А тим часом, вчора прийшла китанція по оплаті ЖКХ, а з другого боку на увесь листок "Тарифы на коммунальные услуги с 1 июля 2014 г.". Панове-вуйці, може це вас утішить?.. Кому нині легко?!!
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
|
|
|
Айрін
|
Додано: 08 липня 2014, 13:55 |
|
|
Та от, певно, нікому...але мусить якось бути. Ми дома починаємо вчитися економити на компослугах......чесно, шось не дуже виходить - я постійно дістаю за світло у ванній Розказуйте хто як вчора святкував, бо у мене вийшов робочий день і валятися у ліжечку не вийшло
|
|
|
|
|
Капітан
|
Додано: 09 липня 2014, 21:11 |
|
|
Айрін написав: Та от, певно, нікому...але мусить якось бути. Ми дома починаємо вчитися економити на компослугах......чесно, шось не дуже виходить - я постійно дістаю за світло у ванній мій тато постійно воював з онуками , за невимкнуте світло у віходку ... і сварився і просив ... ніц... вихід знайшов ... він на дверях завісив на нитці дерев'яний ковбичок, виходить кіндер з віходку і чолом у той ковбичок лусь .. ага , нагадало , тра світло погасити ... так і привчилися.... тепер то зі сміхом згадують ... і гарантую , що при потребі своїм дітям продемонструють дієвість того винаходу...
|
|
|
|
|
Айрін
|
Додано: 11 липня 2014, 14:29 |
|
|
|
|
|
|
olesya
|
Додано: 12 липня 2014, 15:37 |
|
З нами з: 15 жовтня 2010, 16:54 Повідомлення: 513 Звідки: Коломия/USA
Прізвище, Ім’я: Олеся О.
|
Айрін написав: у нас нині така злива падала, шо йой))) все місто залила, що ми на машині заливали перехожих на тротуарі а у нас це літо якесь холодне, глобальне потепління відмінилося вода в океані холодна, хвилі, народ не дуже купається. і також час від часу проливні дощі падають. правда, ще пів липня і серпень попереду...
|
|
|
|
|
Капітан
|
Додано: 12 липня 2014, 18:57 |
|
|
у нас тут таки на нині зливами погрожували... ну і шо , захмарилося , погриміло , почало капати , я прибіг д'хаті позбирати катрани з балкона.... і .... таки надурили ... дощ пройшов мимо... таки якесь таке літо .... але з іншого боку не зле... нема того пекла як у попередні роки .... я гет чисто забув , що нині Петра... затіяв прання і прибирання... аж мене Бодя у асі зпам'ятав...але було вже пізно , тра було весь розпочатий срач довести до пуття... такево....
|
|
|
|
|
Айрін
|
Додано: 12 липня 2014, 21:01 |
|
|
Капітан написав: ... затіяв прання і прибирання... а я нині відмазалася від прибирання Думали нині десь на шашличок виїхати на дачу...ан не вийшло: знову дощ((
|
|
|
|
|
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
|