|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 22 січня 2013, 12:08 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
myrko написав: exp написав: наші макарони мені більше сі подобают Буває ( exp, конспектую цитую ). та чо буває... якісь їхні макарони не такі зовсім
|
|
|
|
|
Капітан
|
Додано: 22 січня 2013, 12:20 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
exp написав: myrko написав: exp написав: наші макарони мені більше сі подобают Буває ( exp, конспектую цитую ). та чо буває... якісь їхні макарони не такі зовсім ага... не злипаються...
_________________ jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
|
|
|
exp
|
Додано: 22 січня 2013, 12:41 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Капітан написав: exp написав: myrko написав: Буває ( exp, конспектую цитую ). та чо буває... якісь їхні макарони не такі зовсім ага... не злипаються... шоб не злипалися треба вміти варити
|
|
|
|
|
yanychar
|
Додано: 22 січня 2013, 13:56 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
exp написав: Капітан написав: ага... не злипаються... шоб не злипалися треба вміти варити Не думаю що тут, на форумі (чи у всьому світі!) знайдеться умілець, котрий зуміє, все таки, добре зварити совецькі "Макароны столовые. Сорт 2"... "Согласно городской легенде, заводы по производству макарон в России (ранее СССР) являются стратегически важными объектами, поскольку в военное время данные заводы в короткое время подлежат переоборудованию в заводы по производству патронов, а стандартный диаметр макаронных изделий якобы совпадает с диаметром патронов (7,62 мм). На самом деле это всего лишь слухи. А вот трубчатый порох, широко используемый в реактивной артиллерии, на таком оборудовании выпускать вполне возможно".
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
|
|
|
olesya
|
Додано: 22 січня 2013, 15:20 |
|
З нами з: 15 жовтня 2010, 16:54 Повідомлення: 513 Звідки: Коломия/USA
Прізвище, Ім’я: Олеся О.
|
У мене є підозра, що українські макарони не такі й погані, приведу міркування з власного досвіду. Коли то купила пачку макаронів Barilla але не простих, а Organic. Думаю попробую чим то ж вони відрізняються Як відомо прості макарони Barilla мож варити довгенько і вони не розварюються, навіть якшо трохи їх переварюєш. А що ви думаєте про Organic Barilla - за 7 хвилин варки розварилися так, ніби вони були з України Я думаю, що там фішка в крохмалі або іншому загущувачі, що тримає ті макарони купи. В органічній продукції, як правило, оті загущувачі не допускаються. А в українських макарони їх певно просто й не добавляють з метою економії.
|
|
|
|
|
Капітан
|
Додано: 22 січня 2013, 23:03 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
olesya написав: що ви думаєте про Organic Barilla - за 7 хвилин варки розварилися так, ніби вони були з України так тиж сама пишеш як вони називаються - ОРГАНІК!!!.... тобто вже були варені... і певне перетравлені... а ти їх ше раз варити
_________________ jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
|
|
|
olesya
|
Додано: 23 січня 2013, 15:18 |
|
З нами з: 15 жовтня 2010, 16:54 Повідомлення: 513 Звідки: Коломия/USA
Прізвище, Ім’я: Олеся О.
|
Капітан, а мені цікаво чи ти там, в своїй Італії, готуєш макарони по домашньому, так сказати, від початку. Місити, мнути то тісто, довго-довго його мяцкають, потім розтягують, а ще потім сушать його. У тебе випадково на балконі не сушаться оті довжелезні макаронини
|
|
|
|
|
Galka
|
Додано: 23 січня 2013, 20:05 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
Капітан написав: ну шо , бо я тут салатом з капусти і моркви вечеряю Думаю что сырое все, только надо бы до кучи добавить и свеклы говорят самое оно (имею ввиду тока полезное) Ой забыла и заправить оливковым маслом
Востаннє редагувалось Galka в 23 січня 2013, 20:14, всього редагувалось 1 раз.
|
|
|
|
|
Galka
|
Додано: 23 січня 2013, 20:12 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
exp написав: Капітан написав: та чо буває... якісь їхні макарони не такі зовсім ага... не злипаються... шоб не злипалися треба вміти варити [/quote] а еще лучше промыть и продуть И как до сих пор у меня сын спрашивает: "Мам макароны в кипяток или в холодную воду закидывать" причем как жарить мясо советы ему не нужны, приготовит так, что пальчики оближешь
|
|
|
|
|
Капітан
|
Додано: 23 січня 2013, 23:17 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
olesya написав: Капітан, а мені цікаво чи ти там, в своїй Італії, готуєш макарони по домашньому, так сказати, від початку. Місити, мнути то тісто, довго-довго його мяцкають, потім розтягують, а ще потім сушать його. У тебе випадково на балконі не сушаться оті довжелезні макаронини нє , не висять на балконі ... тай нащо ? коли у хлібному магазині продаються свіже зроблені...
_________________ jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
|
|
|
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
|