|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
БорМан
|
Додано: 04 вересня 2008, 14:33 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
А у нас грибів нема. Бабки на базарі не продають, значить нема.
Зато нині ввечері має вернутися exp і нарешті сам займеться цим клубом, а то при мені все затихло. :D
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 04 вересня 2008, 14:34 |
|
|
А Капітан нині теж ввечері виїжджає в Італію. Так що скоро з`явиться тут на форумі.
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 04 вересня 2008, 18:41 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
Цитата: Yury пише:
А у нас грибів нема
Я б сьогодні пішов, але дощі. Завтра обіцяли файну погоду. Жінка вчора була на базарі, так там повно молоденьких грибів.
Але у нас базар вже не дуже файний індікатор, бо буває, що везурь зі Пскова, та їх повно на ринку, а в лісі немає, але не зараз. :D
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 04 вересня 2008, 18:56 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
Цитата
Galka пише:
а оказывается здоровски забыла его,
Якщо ти розумієш те що ми тут пишемо, то вже за одне це треба сказати "дякую".
К сожаленю не всё понимаю, :( , догадываюсь по смысу, пробовала писать по украински, тоже ерунда получается, немогу подобрать правильное слово, чтоб донести свою мысль, да я думаю что и ребята с Коломыи, не всегда могут меня правильно понять.
А дома после форума, начинаю говорить по украински, мужики ржут мои, вобщем ерунда получается куда не глянь:)
Yury, я тебе специально здесь ответила, чтоб не захламлять ту тему :)
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 05 вересня 2008, 00:20 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
Цитата: Galka пише:
К сожаленю не всё понимаю
Ничего. Потихоньку получится. Писать вряд ли. Я ведь в школе учил украинский со второго класса. Его учили абсолютно одинаково с русским. Почитал, вспомнил слегка правописание.
Возможно ещё, что некоторые используют уж совсем местечковые словечки. Я тебе скажу по секрету - моя бабушка, говорившая на украинском всю жизнь и плохо говорившая на русском, говорила, что она западенцев понимает очень с трудом и то не полностью. Она с Черниговской области и никогда не жила на Западе Украины. Так что не растраивайся.
Цитата: Galka пише:
А дома после форума, начинаю говорить по украински
Это говорит только о том, что тебе тяжело. К сожалению это не все это понимают. Когда освоишь язык лучше-пройдёт.
:ax:
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 05 вересня 2008, 01:03 |
|
|
Yury :) тяжело не то слово. Когда просто так болтать, я всё практически понимаю и могу ответить по украински даже написать (лукавлю, но если постараться смогу). Просто не люблю политику.
Да я украинка, родилась я там и даже венчалась тоже там, в своём родном селе, правда не в той церкви, которую 28 августа осветили, а в той которая сгорела, давно это было правда. Думаю, что ты поймёшь меня праильно. У меня Родина одна Украина и Россия - для меня это одно целое. Выбирать что дороже... скажи как это возможно, вот только поэтому тяжело.
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 05 вересня 2008, 01:33 |
|
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 05 вересня 2008, 01:36 |
|
|
EXP - виходи. всюди наслідив а сюди не заходиш :D
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 05 вересня 2008, 01:40 |
|
|
Цитата: БорМан пише:
EXP - виходи. всюди наслідив а сюди не заходиш
Самое интересное на последок :D
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 05 вересня 2008, 01:44 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
п. ЕХР, вітаю з поверненням! :D Єк си їхало?
Galka,
так сталося шо Росія і Україна одним цілим не є... такі реалії. Вибирати що ближче до душі? А воно треба? Душа сама вибере. :D чим більше мов знаєш тим більша тобі повага бо тоді ти поважаєш інших, спілкуючись з ними на їхній мові. А поважати і любити інших сам Бог велів. Так шо, в принципі, з цим проблем нема. Проблеми є з урядами і державами, але то зовсім інша бесіда.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |