|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Айрін
|
Додано: 17 березня 2014, 13:00 |
|
Прізвище, Ім’я: Айрін
|
SPY написав: Щось таки погода з весняної перекотилась в нас на осінню, пасмурно думаю, для підняття настрою потрібна запашна кава та бесіда з кимось на "вічні" теми 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 17 березня 2014, 14:00 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Айрін написав: от тепер я дійсно не дивуюся чого люди з форуму тікають... ну і що ти зробиш... "недоторканість" старожил...  Айрін написав: думаю, для підняття настрою потрібна запашна кава та бесіда з кимось на "вічні" теми кава - це всього лиш напій, одним у вирішенні проблем потрібна кава, іншим алкоголь. Проблеми треба вирішувати, а не запивати, а настрій піднімати чимось іншим - з цим проблем немає  Якщо це був натяк - то про це краще в приваті 
|
 |
Volodymyr
|
Додано: 17 березня 2014, 15:17 |
|
Прізвище, Ім’я: Mogylnyak
|
Організатором акції був я "місцевий політик який буде піаритись по НТК" як зазначає SPY! Але я вам скажу ні! Я не місцевий політик і не громадський діяч, я коломиянин! Значна частина населення (70%-85%) не покидає територію свого міста, села та навіть області. Тобто вона не бачать як живуть цивилізовані вільні люди, бо я значну частину людей які народилися у совку вільними не уважаю тому, що вони народилися рабами, їх роками зомбували годували ілюзіями про "могутній" совок, якому ще у 60-х констатували крах! Я побачив як живуть вільні люди:в Японії, Бразилії, Швейцарії, Німеччині, Польщі, Австрії, Шотландії. ( в цих країнах я не був турист який приїхав позагаряти на сонечку і поріспектитись в клубах) у складі урядових делегаціях, і ми розмовляли з українцями які проживають у цих країнах, де є можливісь проявляти всою громадську позицію не так як у раші, затягують в автозак через то що ти прийшов на площу у жовтому плащі. Читаю ці коменти і складається враження що це російський електорат! Ви б ще у коменті дописали... як пишуть росєяні; дайтє спокойно досмотрєть олімпяду! Слава Україні!
З.І. Коли публікуєте фото то виставляйте повну, а не те, що вам хочеться бачити як це робить кісєленко тю кісільов, який перед своїми ефірами курить дурь яку недавно привіїз із Голандії!!!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 17 березня 2014, 15:58 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 17 березня 2014, 21:47 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
на макароніях зацвіли магнолії.... файні , великі, дородні... такі косиці як добрий кулацюга.... ше якісь рожеві косиці на корчьох... не знаю як то сі називає.... запах такий стоїть , шо аж у голові крутисі... а груди самі вдихають на повні легені.... нє то не конопляне поле , не переживайте , я не переплутав , то справді якісь корчі... шось типу аличі... е-ех... весна .... де мої молоді роки...  
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
olesya
|
Додано: 18 березня 2014, 22:01 |
|
З нами з: 15 жовтня 2010, 16:54 Повідомлення: 513 Звідки: Коломия/USA
Прізвище, Ім’я: Олеся О.
|
А в нас ще не цвіте магнолія Весна цього року припізнилася, цікаво, яке ж то літо буде, може також холодне, тоді до одного місця басейни біля хатів і пляжі місцеві. 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 19 березня 2014, 07:35 |
|
|
olesya написав: А в нас ще не цвіте магнолія Весна цього року припізнилася, цікаво, яке ж то літо буде, може також холодне, тоді до одного місця басейни біля хатів і пляжі місцеві.  привіт , а чого до одного місця ?... мож буде хокей поганяти ...  тут вже каштни почали листячко вистрілювати ...  правда з зимою цього року нас надули ... дурно-пусто зимові колеса зношуємо ... єтіть їх , закон у них такий ... від 25 листопада по 15 квітня.... ніби макаронія десь під Новосибірськом.... метеорологи хренові... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Айрін
|
Додано: 19 березня 2014, 13:24 |
|
Прізвище, Ім’я: Айрін
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 19 березня 2014, 17:36 |
|
|
водій був бухий , інакше чого тікати , а так мабуть вже у мусарні лежить заява про викрадення авто ... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 22 березня 2014, 12:01 |
|
|
всім привіт... дес те сі подівали ? у нас тут тумани наступают... з ранку сиро , аж мокро ... 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |