|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 28 грудня 2012, 22:51 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Бодя написав: yanychar написав: І шо тепер робити, га?!.. валянци занести на вулканізацію і прогумувати. Кухлянку сушити, оленям зробити брезентовий навіс ...зі стодоли принести верету ягелю , набити у яслі і най румигают.... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
olesya
|
Додано: 29 грудня 2012, 16:13 |
|
З нами з: 15 жовтня 2010, 16:54 Повідомлення: 513 Звідки: Коломия/USA
Прізвище, Ім’я: Олеся О.
|
всім привіт! ну як там, готуєтесь до зустрічі нового року? чи ще нє продукти на салат олів'є вже всі купили? казала вчора знайома, що чуть не заслабла від цін на коломийському базарі 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 29 грудня 2012, 16:59 |
|
|
olesya написав: всім привіт! ну як там, готуєтесь до зустрічі нового року? чи ще нє продукти на салат олів'є вже всі купили? казала вчора знайома, що чуть не заслабла від цін на коломийському базарі  я тіко шо з магазину , відей всьо прикупили ... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 29 грудня 2012, 17:08 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Капітан написав: я тіко шо з магазину , відей всьо прикупили ...  Я теж лиш з магазину  , правда так категорично сказати не можу, відей, завтра-позавтрю ше буду добігувати за чимось, а шо не купили - то виясниться аж у понеділок ввечері 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 29 грудня 2012, 18:34 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
 А ялинки всі поставили? А торішні повикидали?!.. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 29 грудня 2012, 19:56 |
|
|
myrko написав: Капітан написав: я тіко шо з магазину , відей всьо прикупили ...  Я теж лиш з магазину  , правда так категорично сказати не можу, відей, завтра-позавтрю ше буду добігувати за чимось, а шо не купили - то виясниться аж у понеділок ввечері  нє , ну це законно , то сіль , то перець , то ще якась фігня.... те що бабт поженуть у магазин , і то не одноразово , це навіть не обсуджуємо ...  я по великому рахунку написав , як на мою думку , для мене все є... yanychar написав:  А ялинки всі поставили? А торішні повикидали?!..  нє не повикидали, у мене ще відав позаторішна , якщо не старша...  але шо їй сі стане , зелена , 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 29 грудня 2012, 19:59 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Капітан написав: нє не повикидали, у мене ще відав позаторішна , якщо не старша...  але шо їй сі стане , зелена ,  у мене ше старіша від твоєї... срібляста 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 29 грудня 2012, 20:44 |
|
|
exp написав: Капітан написав: нє не повикидали, у мене ще відав позаторішна , якщо не старша...  але шо їй сі стане , зелена ,  у мене ше старіша від твоєї... срібляста  у тебе певно ще совіцька ?  я колись хотів купити собі ту з скловолокном , ну у котрої кінчики світяться.... але вони якось одночасно пропали ... 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 29 грудня 2012, 20:45 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Капітан написав: у тебе певно ще совіцька ? так 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 29 грудня 2012, 20:52 |
|
|
exp написав: Капітан написав: у тебе певно ще совіцька ? так  меш мандарини чіпляти? ... на совіцьку колись чіпляли , цукерки , лимонні... але їх певно і не найти тепер... пацьоркі з вати робили ...  у моїх батьків , ще всі гирлянди з тих часів , з лямпочками на 13.5 вольт... ну і іграшки мають ще якісь таки бути ... мама колись у величезній каструлі з Станіслава везла... а як інакше , би сі не потовкли , скло... 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |