|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 26 грудня 2012, 12:12 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
myrko написав: Капітан написав: у моєї на роботі завтра корпоратив... то сім'ями казали приходити ....а там є пару таких персонажів...  Таже, калхоз корпоратив - діло добровольноє...  ага... залежно хто фінансує 
|
|
 |
|
 |
Romcia
|
Додано: 26 грудня 2012, 12:51 |
|
Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
|
Трохи "випала" з життя.. Вітаю з Різдвом Христовим!!! (першим) 
_________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 грудня 2012, 14:46 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Всьо, зима скінчилася!  Стало її на кілька тижнів. Тепер 0°С і на Новий рік, і на Різдво буде як завжди - дрібонький мерзенний дощик і болото по вуха... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 26 грудня 2012, 14:47 |
|
|
yanychar написав: Всьо, зима скінчилася!  Стало її на кілька тижнів. Тепер 0°С і на Новий рік, і на Різдво буде як завжди - дрібонький мерзенний дощик і болото по вуха...  у нас рано було +5, цілу ніч з стріхи текло 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 26 грудня 2012, 17:45 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
exp написав: myrko написав: Капітан написав: у моєї на роботі завтра корпоратив... то сім'ями казали приходити ....а там є пару таких персонажів...  Таже, калхоз корпоратив - діло добровольноє...  ага... залежно хто фінансує  я проігнорував , не пішов.... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 26 грудня 2012, 18:14 |
|
|
Капітан написав: я проігнорував , не пішов....  от... треба було йти 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 26 грудня 2012, 18:26 |
|
|
exp написав: Капітан написав: я проігнорував , не пішов....  от... треба було йти  та ну нафіг.... то її робота , не моя , най собі йде сама.... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 26 грудня 2012, 18:28 |
|
|
Капітан написав: exp написав: Капітан написав: я проігнорував , не пішов....  от... треба було йти  та ну нафіг.... то її робота , не моя , най собі йде сама....  я зато собі нині у гори поїхав , покатався... кави попив.... такий туман був у тих горах , капут ... дорога вузька , розділу на полоси нема.... добре що покраях патики жовто-чорні повпихувані , на випадок снігів.... хоть мож було зрозуміти де твердь земна кінчаєсі і починаєсі повітряний простір... 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 26 грудня 2012, 18:31 |
|
|
Капітан написав: exp написав: Капітан написав: я проігнорував , не пішов....  от... треба було йти  та ну нафіг.... то її робота , не моя , най собі йде сама....  ади... отаково жінку пускати межи чужі люди 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 26 грудня 2012, 18:57 |
|
|
exp написав: ади... отаково жінку пускати межи чужі люди таже вона межи них кожен день ходить...  на роботу ..... скажеш не пускати ?! 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |