Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Теревені  » Теревені на різні теми

Сторінка 21 з 49 [ 482 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 49  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 08 липня 2009, 23:49 
Офлайн

Повідомлення: 627
Цитата:
exp пише:
Quote Jovan пише:

я можу спитати, але часу в неї ще менше ніж в мене хіба справа у часі... прикріпити файл і відправити мейл...

Ну його ж треба написати.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 08 липня 2009, 23:51 
Офлайн

Повідомлення: 627
Цитата:
Богдана пише:
Quote Jovan пише:

Передам, тільки скажіть від кого?

А ми колись зустрічались на курсі А.Ротовського, Світлана працювала як керівник навчальних програм

Так так. Було таке. Привіт передав:) Тільки що.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 31 липня 2009, 21:45 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
З життєвої мудрості діда Опанаса:
– Іноді абсолютно одинакові дії приводять до абсолютно різних результатів. Наприклад, якщо вмиється чоловік, то він виглядатиме краще. А якщо вмиється жінка?

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 серпня 2009, 03:53 

Цитата:
Grindex пише:
цікаво-цікаво про материнський інстинкт, я теж про нього багато чув, кажуть він навіть у тварин трапляється. Aле ось минулого року на лекції з антропології нам росказивали (і навіть показували фільм, як що найду мило препода і він мені скине ссилку то постараюсь поділитись) про одне Амазонське плем"я яке було відкрито 1,5 століття назад, і ось у цьому племені серед різних традицій була одна традиція яка підірвала моє ставлення до так званого "материнського інстинкту", традиціяобряд заключався в наступній формі:
Підчас вагітності, коли в жінки наступали перед пологові схватки (надіюсь я ніц не плутав, бо в гінекологічних термінах не кумекаю) вона залишала племья з "бабкою повитухою" і відправлялась до спіціального будиночку ("пологовий будинок") який розташований на березі Амазонки і там давала життя новому членові племені, після того як жінка була в такому стані щоб залишитись одна, повитуха поверталась до племені за батьком. Батько приходив до будиночка і зупинявся на певній відстані, мати виносила немовля на руках і показувала його батькові. батько дивився на дитину, але ніяких знаків не подавав, мати повинна з погляду зрозуміти сподобалась дитина чиbні, і як що їй здавалось що батькові не сподобалась дитина вона викидала її в річку... Ось такі традиції можна зустріти під нашим сонцем, яке "доречі" одинаково світить для всіх.

:arrow: Дякую за цікаву інформацію! Такого не знала! Хоч антропологію читати доводилося...
Не можу стверджувати, але щось мені підказує, що у тому племені патріархат. І ті жінки права голосу не мають. Не бийте мене капцями, але певне ту традицію придумали чоловіки. Жодним чином не хочу образити чоловіків, просто у них материнського інсктинту нема.
Цитата:
Grindex пише:
Тому після такого мені якось важко повірити що в дійсності існує так званий ідеальнийуніверсальний материнський інстинкт...

Не універсальний . Бувають винятки. На жаль :(
P.S.Відповідаю із запізненням, бо тільки тепер прочитала.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 листопада 2009, 11:12 
Офлайн

Повідомлення: 4424
Китаец предоставляет женщинам услуги по избиению

Тренер фитнесс-центра в Китае предлагает женщинам бить его, чтобы справиться со стрессом.

Свою новую работу житель Шэньяна держит в тайне от близких, предоставляя себя для битья женщинам по вечерам после работы в зале, рассказал он газете Liaoshen Evening Post.

«Это не мешает моей основной работе, к тому же, мне в любом случае нужно больше спарринг-партнеров, — говорит китаец. — Роль женской груши позволяет мне развивать навыки по самообороне и поддерживать себя в форме».

За полчаса пользования «мальчиком для битья» женщины платят 100 юаней ($15).

Китаец рассказал, что с тех пор, как он открыл этот бизнес, к нему пришли уже две клиентки.

«Первой моей клиентке было около 25 лет. Она заплатила за полчаса, но вскоре устала, и остаток времени мы с ней попросту проболтали. Второй клиентке тоже надоело меня бить через несколько минут. Но они обе выглядели после этого гораздо лучше. Людям идет на пользу выпускать пар», — резюмирует китаец.

Между тем, в Японии процветает бизнес по предоставлению клиентам фальшивых друзей, родственников или любовников.

P.S. Ну шо, відкриває хтось бізнес, лиш вважєйте, бо наші моцніщі... :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 листопада 2009, 12:46 
Офлайн

Повідомлення: 1118
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
Цитата:
myrko пише:
лиш вважєйте, бо наші моцніщі... :D
та не мус сам-на-сам "удар тримати"... :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 14 грудня 2009, 22:01 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Цитата:
Українці перестають розлучатися
14.12.09 18:20:49

2009 рік може стати рекордно низьким за кількістю офіційно розірваних в Україні шлюбів, повідомив міністр юстиції Микола Оніщук з посиланням на статистичні дані органів реєстрації актів цивільного стану громадян Міністерства юстиції, повідомили у прес-службі Мін’юсту.

Протягом 11 місяців 2009 року в Україні було розірвано 134 226 шлюбів, і це найнижчий показник за останнє десятиріччя. Так, порівняно з аналогічним періодом 2008 року, коли було розірвано 166 155 шлюбів, кількість розлучень поточного року зменшилася на 20%.

Триває також тенденція до значного перевищення кількості зареєстрованих шлюбів над кількістю розлучень. Попри те, що у 2009 році, порівняно з аналогічним періодом 2008 року, спостерігається зменшення реєстрації шлюбів на 1,47%, кількість одружень перевищує кількість зареєстрованих розлучень на 56%.

Найміцніші шлюби традиційно фіксуються в Закарпатській області. Так, з початку 2009 року в Закарпатті на кожні 4 шлюби припадало лише одне розлучення.

Три шлюби до одного розлучення реєструвалися у Волинській, Івано-Франківській, Львівській, Рівненській, Тернопільській, Чернівецькій областях та у Києві.

У решті регіонів з початку 2009 року на кожні два шлюби припадало приблизно одне розлучення, повідомляє Український Бізнес Ресурс.
:D

Догори 
 Тема повідомлення: Re: Чоловік vs Жінка
 Повідомлення Додано: 10 листопада 2010, 16:38 
Офлайн

Цитата:
На думку вчених, коли справа стосується здоров'я, слабкою статтю є не жінки, а чоловіки.

У чоловіків частіше виявляють злоякісні пухлини. Інфаркти, інсульти ожиріння - з цими проблемами вони також стикаються частіше. Від інфарктів та інсультів помирають 300 чоловіків з 100 тисяч, у той час як для жінок ця цифра становить 190.

Зайву вагу лікарі діагностують у 41% чоловіків у порівнянні з 32% жінок.

До речі, представників чоловічої статі також більше і серед самогубців - 76% людей, які наклали на себе руки, були чоловіками.

Як вважають вчені, все це трапляється з чоловіками через їх нездоровий спосіб життя, шкідливі звички і малорухомість. За медичною допомогою вони також звертаються рідше, ніж жінки, і йдуть до лікарів у крайньому випадку.

Нагадаємо, за даними ООН, на сьогоднішній день на планеті проживає на 57 мільйонів більше чоловіків, ніж жінок.
дожилися :D

Догори 
 Повідомлення Додано: 10 листопада 2010, 16:46 
Офлайн

Повідомлення: 5158
exp написав:
На думку вчених, коли справа стосується здоров'я, слабкою статтю є не жінки, а чоловіки.

як то кажуть люди :
- хто хворий?
- жінка
- хто помер?
- чоловік.

то гірка правда. так шо пийте поки не пізно :D

Догори 
 Повідомлення Додано: 10 листопада 2010, 16:53 
Офлайн

Цитата:
так шо пийте поки не пізно
я там запостив ньюску про те, що алкоголь продовжує життя :secret:

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 21 з 49 [ 482 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 49  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Теревені  » Теревені на різні теми

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення