|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
myrko
|
Додано: 17 листопада 2012, 12:12 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
exp написав: VohaBit написав: а нині день связі і телебачення і радіо теж ( а воно ше є?)  про яке радіо питаєшся?  Привіт усім! Думаю мова йшла про ефірне аналогове радіо. Є воно ше, лиш за то знаю, бо жінчин вуйко до сих пір радіо "Ватикан" на середніх хвилях слухає. А ото, шо по дротах, знамениті радіоточки - "калхознік", думаю шо вже відійшли, хоч може ше в якійсь хацапєтовці і існує, але дюже сумліваюсь... 
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 17 листопада 2012, 14:19 |
|
|
exp написав: VohaBit написав: а нині день связі і телебачення і радіо теж ( а воно ше є?)  про яке радіо питаєшся?  таже було колись таке во радіо ну там довгі хвилі , короткі середні, укльтакороткі і там всілякі станції щось говороили. зара чую тіко всілякі фм на укх. і всьо. ото мені цікаво чи ті решта ше існують в природі? чи вже позакривали їх давно.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 17 листопада 2012, 15:19 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
myrko написав: exp написав: VohaBit написав: а нині день связі і телебачення і радіо теж ( а воно ше є?)  про яке радіо питаєшся?  Привіт усім! Думаю мова йшла про ефірне аналогове радіо. Є воно ше, лиш за то знаю, бо жінчин вуйко до сих пір радіо "Ватикан" на середніх хвилях слухає. А ото, шо по дротах, знамениті радіоточки - "калхознік", думаю шо вже відійшли, хоч може ше в якійсь хацапєтовці і існує, але дюже сумліваюсь...  у мого шваґра , у Надвірній, тота катеринка ще працює... сам цього літа чув... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 17 листопада 2012, 15:34 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
VohaBit написав: ото мені цікаво чи ті решта ше існують в природі? чи вже позакривали їх давно. ше працюють і довгі і середні і короткі, тіко довгі і троха середніх фист засмічені промисловими і побутовими шумами, тре би стація моцна була. Коротким ніц не бракує. Думаю шо вони ше довго будуть працювати ібо далеко тягнуть (тищі кільометрів) без ретранслятора, шо не скажеш про теперішне фм, а по совковому укв, там максимальна відстань приблизно 80-120 км (залежить від висоти вишки і домашної мантени)
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 17 листопада 2012, 17:52 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
холодно... всі сі поховали... 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 17 листопада 2012, 18:15 |
|
|
exp написав: холодно... всі сі поховали...  Ага, я заховавсі на сцену, там тепло, освітлення так шмалит, шо в смокінгу навіть жарко. Грали концертний варіант "Don Giovanni", того самого, шо згадується в одній з новел Конана Дойля і шо, звичайно, використали голівудці в тому найновішому фільмі про Шерлока Холмса, шо SPY-ови сподобавсі (Там Моріарті дивився якраз оту оперу). 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 17 листопада 2012, 19:00 |
|
|
myrko написав: exp написав: холодно... всі сі поховали...  Ага, я заховавсі на сцену, там тепло, освітлення так шмалит, шо в смокінгу навіть жарко. Грали концертний варіант "Don Giovanni" добре грали? 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 17 листопада 2012, 20:08 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
exp написав: myrko написав: exp написав: холодно... всі сі поховали...  Ага, я заховавсі на сцену, там тепло, освітлення так шмалит, шо в смокінгу навіть жарко. Грали концертний варіант "Don Giovanni" добре грали?  ехр ... ти як малий , таке питаєш... таже , якщо добре грати то як правило весь у поті... ну і як побічний ефект , у задоволенні... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 18 листопада 2012, 12:32 |
|
|
Капітан написав: ехр ... ти як малий , таке питаєш... таже , якщо добре грати то як правило весь у поті... ну і як побічний ефект , у задоволенні...  Во,  добре, як є на форумі люди, що розбираються в таких речах. 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 18 листопада 2012, 14:05 |
|
|
Капітан написав: ехр ... ти як малий , таке питаєш... таже , якщо добре грати то як правило весь у поті... таже грати, а не дрова рубати 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |