|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Бодя
|
Додано: 19 вересня 2012, 20:22 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
exp написав: а шо, задурно...  а ти хоч пожвиндіти за гросі? я пропонував і не тіко пожвиндіти а і побринчєти... причому абсолютно безвозмєздно
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 19 вересня 2012, 21:21 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Бодя написав: exp написав: а шо, задурно...  а ти хоч пожвиндіти за гросі? я пропонував і не тіко пожвиндіти а і побринчєти... причому абсолютно безвозмєздно нема наразі натхнення 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 21 вересня 2012, 09:11 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Доброго всім ранку , поздоровляю всіх зі святом ! Як там на коломиях справи ? Тут вже поосенило , і з ранку таки навіть свіженько , мабуть пора шорти до шафи ховати , а діставати нормальні гачі... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 21 вересня 2012, 11:00 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Капітан написав: , мабуть пора шорти до шафи ховати , а діставати нормальні гачі...  Привіт усім! Та от, лиш намірився шорти в шафу пакувати, а по тілівізарі сказали, що до середи буде потепління, до +30С. От і сиджу в шортах і роздумах... 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 21 вересня 2012, 11:11 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
myrko написав: Капітан написав: , мабуть пора шорти до шафи ховати , а діставати нормальні гачі...  Привіт усім! Та от, лиш намірився шорти в шафу пакувати, а по тілівізарі сказали, що до середи буде потепління, до +30С. От і сиджу в шортах і роздумах...  Всім салют, мені мої прийшлось зняти  тримався поки міг, але тепер таки в нас трохи похолоднішало. Приходиться проводити бартер шорти-джинси і на футболку вдягати легеньку курточку 
|
 |
Капітан
|
Додано: 21 вересня 2012, 11:23 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
myrko написав: Привіт усім! Та от, лиш намірився шорти в шафу пакувати, а по тілівізарі сказали, що до середи буде потепління, до +30С. От і сиджу в шортах і роздумах...  ади , я таки лиш глянув прогноз погодів , то наступного тижня ще таки мож буде у коротких панталончінах ходити ... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 21 вересня 2012, 12:15 |
|
|
привіт! всіх зі святом! коли йшов на роботу, то було нижче 10 градусів 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 21 вересня 2012, 12:22 |
|
 |
 |
|
|
exp написав: привіт! всіх зі святом! коли йшов на роботу, то було нижче 10 градусів  того я і не люблю сильно одягатись і ходжу в шортах до останнього  Щоб в таку погоду мені було нормально в джинсах і тонкій курточці і не думати, що на себе ще надягнути 
|
 |
exp
|
Додано: 21 вересня 2012, 12:25 |
|
|
кажуть у Карпатах перший сніг упав 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 21 вересня 2012, 12:30 |
|
 |
 |
|
|
exp написав: кажуть у Карпатах перший сніг упав  та чого тільки кажуть?  навіть пишуть У ніч п'ятницю, 21 вересня, у Карпатах випав перший сніг. У горах випав сніг / Веб-камера комплексу БуковельЗокрема, в Карпатах снігом покриті вершини гір, а також деякі гірськолижні схили. Зокрема, сніг випав у районі гірськолижного комплексу Буковель. Нагадаємо, раніше Гідрометцентр України попереджав, що 20-21 вересня в Україні випаде перший сніг, а також пройдуть сильні дощі. Джерела: news.bigmir.net ua.korrespondent.net/на Буковелі що задумали сезон відкривати? 
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |