|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 07 липня 2012, 21:43 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
exp написав: SPY написав: +1  І фігня, що вночі купатись не можна, купався і всьо гуд  то треба чекати відей три дні  шо три дні , нащо ? ... раніше 9 місяців чекали ... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 07 липня 2012, 21:50 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Капітан написав: шо три дні , нащо ? ... раніше 9 місяців чекали ...  а шо, хіба свербіти не починає? 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 08 липня 2012, 12:53 |
|
|
по з'їжджалися емігранти всі на купу треба відей на другий рік графік робити хто коли має приїхати... а то всі спішать привіт-па-па...  чекаєш їх цілий рік...
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 08 липня 2012, 13:11 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
exp написав: по з'їжджалися емігранти всі на купу Хто саме?  Може тогди якусь форумівку робити? 
|
 |
exp
|
Додано: 08 липня 2012, 16:29 |
|
|
SPY написав: exp написав: по з'їжджалися емігранти всі на купу Хто саме?  Може тогди якусь форумівку робити?  з тих, що ти знаєш лиш Myrko, а Гушулей вже поїхав... 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 08 липня 2012, 17:14 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
вічно я про приїзди останнім дізнаюсь... З Мирком тра' би було с здибати 
|
 |
exp
|
Додано: 08 липня 2012, 17:48 |
|
|
SPY написав: вічно я про приїзди останнім дізнаюсь... З Мирком тра' би було с здибати  та шо як він у селі сидит 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 08 липня 2012, 22:04 |
|
|
exp написав: по з'їжджалися емігранти всі на купу треба відей на другий рік графік робити хто коли має приїхати... а то всі спішать привіт-па-па...  чекаєш їх цілий рік... ади такево житє імігрантське тіжке, приїхав, попи... побув... і назад...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 08 липня 2012, 22:09 |
|
|
exp написав: Капітан написав: шо три дні , нащо ? ... раніше 9 місяців чекали ...  а шо, хіба свербіти не починає?  таже свербит враз .. але на Йвана , то була одна ніч що гріх не писався....навіть у якомусь історичному кіні тото сі казало ...  ти , як казали московіти , шо вгрьоб , то вй..б ... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 08 липня 2012, 22:12 |
|
|
Капітан написав: exp написав: Капітан написав: шо три дні , нащо ? ... раніше 9 місяців чекали ...  а шо, хіба свербіти не починає?  таже свербит враз .. але на Йвана , то була одна ніч що гріх не писався....навіть у якомусь історичному кіні тото сі казало ...  ти , як казали московіти , шо вгрьоб , то вй..б ...  блін , тут нині така жара була , що у мене у машині , на панелі пластмасова квіточка розплавилася ... я припух... є такі китайські квіточки , що мають сонячну батарею.. і хитають листочками ... тра буде инчу купити , бо мала розстроється....
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |