|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
myrko
|
Додано: 09 червня 2012, 00:17 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Бодя написав: тре десь походити подивитися як воно в дійсності вигляда Ну, там є різні категорії, ота безкомпромісна IPS технологія ще дійсно дорога, а є всілякі варіанти IPS-e, IPS-s, то вони вже цілком по ціні приємлемі, правда, для ігрушок ці моніки ніби не дуже підходять. 
Востаннє редагувалось myrko в 09 червня 2012, 00:25, всього редагувалось 1 раз.
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 09 червня 2012, 00:24 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
"хрестики-нулики" чи "тетріс" не мож пошпілят?
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 09 червня 2012, 00:28 |
|
|
Бодя написав: "хрестики-нулики" чи "тетріс" не мож пошпілят? Нє, мається на увазі Need For Speed останніх версій, чи шось такоє 
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 09 червня 2012, 01:24 |
|
|
myrko написав: а є всілякі варіанти IPS-e, от саме такий варіант маю бажання придбати. прям таки непереборне бажання.  ну в смислі не годен побороти то бажання. коли вже воно мене поборе- відчитаюсь 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 09 червня 2012, 11:51 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
нині Міжнародний день друзів 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 09 червня 2012, 12:25 |
|
|
VohaBit написав: от саме такий варіант маю бажання придбати. прям таки непереборне бажання. Та от у мене теж фист свербит на такий варіянт, але думаю ближче до осені, бо в літі, хоч як то не дивно  , планую більше часу все-таки на повітрі бути, ніж за моніком. А правильний монік, то так, необхідна складова частина хвотографа зеркальщика,навіть любителя: всі сучасні цифрові зеркальні фотоапарати по параметрах яркості, контрастності, передачі кольорів набагато голів вище, ніж сучасні TN монітори годні видати.
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 09 червня 2012, 12:31 |
|
|
myrko написав: VohaBit написав: от саме такий варіант маю бажання придбати. прям таки непереборне бажання. Та от у мене теж фист свербит на такий варіянт, але думаю ближче до осені, бо в літі, хоч як то не дивно  , планую більше часу все-таки на повітрі бути, ніж за моніком. А правильний монік, то так, необхідна складова частина хвотографа зеркальщика,навіть любителя: всі сучасні цифрові зеркальні фотоапарати по параметрах яркості, контрастності, передачі кольорів набагато голів вище, ніж сучасні TN монітори годні видати. приглядаюсь до цего http://fotos.ua/dell/u2412m.html
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 09 червня 2012, 12:42 |
|
|
VohaBit написав: Ага, паралельно думаємо  , тут у нас він в такому варіанті, різниця, відав, лиш у діагоналях.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 09 червня 2012, 12:45 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
myrko написав: правильний монік, то так, необхідна складова частина хвотографа зеркальщика,навіть любителя: всі сучасні цифрові зеркальні фотоапарати по параметрах яркості, контрастності, передачі кольорів набагато голів вище, ніж сучасні TN монітори годні видати. ось ще одна причина крім молодості моїх проблем із курвами, Ет пачіму у міня раньше праблєми с курвами билі - у міня правильного манітора нє била... 
|
 |
myrko
|
Додано: 09 червня 2012, 12:54 |
|
|
SPY написав: ось ще одна причина крім молодості моїх проблем із курвами, Ет пачіму у міня раньше праблєми с курвами билі - у міня правильного манітора нє била...  Ага, лиш правільний монітор, коли він не відкалібрований, то, як тут останнім часом люблє казати - до ср*ки, тобто за моніком, ще тра калібратор..., словом проблєма з кіткою в тому, що в неї обов'язково з'являться котєта... 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |