|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 26 травня 2012, 10:23 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Капітан написав: exp написав: ей, курці, ви де?  а шо , маєш курятину ?  Ага, на бальконі.  
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 26 травня 2012, 17:33 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
таке враження, що всі пакнули і зара в нірвані 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 26 травня 2012, 20:10 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
exp написав: таке враження, що всі пакнули і зара в нірвані  йо , ти у якійсь мірі правий , так нині накрутивсі , шо аж у голові задур.... аж тепер , від ранку , сів їсти ... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 26 травня 2012, 20:11 |
|
|
Капітан написав: exp написав: таке враження, що всі пакнули і зара в нірвані  йо , ти у якійсь мірі правий , так нині накрутивсі , шо аж у голові задур.... аж тепер , від ранку , сів їсти ...  шо крутив? 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 26 травня 2012, 20:58 |
|
|
exp написав: Капітан написав: exp написав: таке враження, що всі пакнули і зара в нірвані  йо , ти у якійсь мірі правий , так нині накрутивсі , шо аж у голові задур.... аж тепер , від ранку , сів їсти ...  шо крутив?  та руль .. шо ше...  приходять вихідні .. і я як таксист... швидче би вже жінка водійське посвідчення отримала... най си купит якусь машину і най їздить і возить...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 26 травня 2012, 21:34 |
|
|
Капітан написав: exp написав: шо крутив?  та руль .. шо ше...  приходять вихідні .. і я як таксист... швидче би вже жінка водійське посвідчення отримала... най си купит якусь машину і най їздить і возить... кого куди возив? 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 27 травня 2012, 21:09 |
|
|
exp написав: Капітан написав: exp написав: шо крутив?  та руль .. шо ше...  приходять вихідні .. і я як таксист... швидче би вже жінка водійське посвідчення отримала... най си купит якусь машину і най їздить і возить... кого куди возив?  та ти знаєш мою Галю , вона абществєнний дєятєль , то одного бомжа відвези , то другого на робту нову відвези , то до квартири .... суцільний альтруїзм... лиш солярка за гроші...
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 28 травня 2012, 17:06 |
|
|
SPY, заклав у шапку пару твоїх фоток 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 28 травня 2012, 20:43 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
exp написав: SPY, заклав у шапку пару твоїх фоток  в мене ще старі - певно закешувались, та ставте - ніц не маю проти, якщо є щось цікаве - обновляти шапку треба як-не-як 
|
 |
exp
|
Додано: 28 травня 2012, 21:53 |
|
|
SPY написав: exp написав: SPY, заклав у шапку пару твоїх фоток  в мене ще старі - певно закешувались ctrl+R допоможе  то хто собі ровер купив? 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |