|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 12 травня 2012, 11:13 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Капітан написав: а що до оцту , то Бодя має правду , взєв флєшку вина ти про виноград... а я шо писав 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 12 травня 2012, 11:57 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
yanychar написав: Капітан написав: а що до оцту , то Бодя має правду , взєв флєшку вина , розпічєтав , надпив ... і лишив... Йо! Лиш той-во... надпивати тре акуратно, з чуттєм, бо... ... на очет ніц не лишицці!..  У мене шось цей рецепт не ферцеґлює, лиш троха надіп'ємо - опа, а на оцет вже сі й не лишило ніц... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 12 травня 2012, 13:45 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
myrko написав: У мене шось цей рецепт не ферцеґлює, лиш троха надіп'ємо - опа, а на оцет вже сі й не лишило ніц...  А я про шо кажу?!!  Це неправильний рецепт! Тре так: або пляшка має бути все закрита, або зразу оцет...
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 12 травня 2012, 19:55 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
yanychar написав: myrko написав: У мене шось цей рецепт не ферцеґлює, лиш троха надіп'ємо - опа, а на оцет вже сі й не лишило ніц...  А я про шо кажу?!!  Це неправильний рецепт! Тре так: або пляшка має бути все закрита, або зразу оцет... камаради , я си такі признаю... оцтовиробництвом такі не можу зайнятисі... маю сильний цмок... відкрию флєшку , цмокну , а вона вже порожна... брав більші склінки .. той самий результат , не годен ніяк розпробувати , і того маю сумнів , чи буде з того файний оцет , чи нє... от пробую-пробую... а сумніви мене душєт ... так у пробах і сумнівах склєнка сі віпорожнює.. з новою склєнкою таке саме ... якийсь я нєрєшітєльний... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 12 травня 2012, 20:52 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
бо тре не склєнку відкривати а здусити соку, накрити марлею і на вікно. І бажання цмокнути відпаде і оцет буде. Технологічний ряд не тре порушувати. А робити оцет з вина то троха то-во, типк маветон і розтрата. не слухайте поради від "братів старших"  тіко Яничару не кажіт
Востаннє редагувалось Бодя в 12 травня 2012, 20:55, всього редагувалось 1 раз.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 12 травня 2012, 20:54 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
капітан, ну і проблеми у тебе 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 12 травня 2012, 23:25 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Ги, тіко на форумі в Коломиї можут тиждень балакати за... ... виробництво "оцту в домашніх умовах"!.. Отак би зі сторони хто почитав це, то скаже: "Та вони там, у Коломиї, чисто подуріли!". 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 13 травня 2012, 00:15 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
yanychar написав: Ги, тіко на форумі в Коломиї можут тиждень балакати за... ... виробництво "оцту в домашніх умовах"!.. Отак би зі сторони хто почитав це, то скаже: "Та вони там, у Коломиї, чисто подуріли!".
А шо, пропонуєш знову про погоду (лиш не кажи, шо про Міська, бо пошлю туди, куди ти його звик посилати  ); до речі, тут вдень було +35, а тепер з'їхало на +15. 
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 13 травня 2012, 00:53 |
|
|
myrko написав: тепер з'їхало на +15. воно вже і до нас дійшло 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 13 травня 2012, 13:51 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
VohaBit написав: myrko написав: тепер з'їхало на +15. воно вже і до нас дійшло  тут таки вчера так парило , а нині з самого рані таке лиє , що калавур...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |