|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
collagen
|
Додано: 01 травня 2012, 17:46 |
|
|
За це і вип'ємо 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 01 травня 2012, 20:33 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Е-е-е-е, то у вас неправильні заграниці! Крім усяких немирівок тут є "Хортиця", "Гетьман", "Роксолана". Але найсуперовіша то київська  Буває двох типів: "Квітуче жито" і "Гречана на меду" /коштує як коньяк!/. Я її беру на Різдво, Великдень. А ц.р. перед новим роком пропала. І на Паску не було. Я уже думав - усьо... Ади, того тижня появилась! 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 01 травня 2012, 21:14 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
yanychar написав: А ц.р. перед новим роком пропала. І на Паску не було. Я уже думав - усьо... ага, велика біда 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 02 травня 2012, 15:05 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
альо , геноциди , ви де , у прапороносці подалися ? 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 02 травня 2012, 15:10 |
|
|
Капітан написав: альо , геноциди , ви де , у прапороносці подалися ?  на місці... а ви, ті що розбіглися по Світі де? 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 02 травня 2012, 15:14 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
exp написав: а ви, ті що розбіглися по Світі де?  Де, де; таже тут - по Світі... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 02 травня 2012, 16:02 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Капітан написав: ... Ну-у-у-у! І де дівся той пост шо тут зрані висів?! /просто я не мав коли тут зранку ляпати по клаві.../Однак... 1. Боже борони, аби я кидавсі вступатисі за Москву, бо я тут жию!.. Най москалі за неї вступаюцці! Їх відносно багато - то є кому... 2. З усіх "парляментів-абсолютів-кристалів" я скорше куплю корницьку (березівську, рунґурську, хімчинську, вербізьку) "нашу". Навіть підгаєцкий спирт! Вже лиш для того аби підтримати нашого вуйка-виробника.  Тим більше добре знаю, шо на вісілє вона має бути зроблена "по-люцьки" /бо шо люди скажут?!../3. Ну а-а-а-а... хто пробував горілку "Чёрный Мыкола" у Коломиї (Франківську, Львові, Києві)?.. /я точно знаю, шо вона є у Києві! в буфеті Верховної Ради України.../
|
|
 |
|
 |
collagen
|
Додано: 02 травня 2012, 16:09 |
|
|
yanychar написав: Навіть підгаєцкий спирт! Та же нема такого! Простоює завод. Хіба би-мс за останній місяць-два шось помінєлось. Неприбутково однако спирт вироблєти сі виявляє 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 02 травня 2012, 17:28 |
|
|
collagen написав: Та же нема такого! Простоює завод. Хіба би-мс за останній місяць-два шось помінєлось. Неприбутково однако спирт вироблєти сі виявляє  Ги! Та же я грав колись весілля у Підгайчиках, у Ценяві. Не все там завод стояв!  То було ше при совєтах... 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 02 травня 2012, 18:22 |
|
|
yanychar написав: 2. З усіх "парляментів-абсолютів-кристалів" я скорше куплю корницьку (березівську, рунґурську, хімчинську, вербізьку) "нашу". Навіть підгаєцкий спирт! Вже лиш для того аби підтримати нашого вуйка-виробника. вуйко-виробник коли бадяжит горівку про тебе не думає зовсім yanychar написав: Ну-у-у-у! І де дівся той пост шо тут зрані висів?! /просто я не мав коли тут зранку ляпати по клаві.../це про шо? 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |