|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 18 квітня 2012, 19:02 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
SPY написав: та живий-здоровий... В катерині побули добряче, потім ще попили настоянки в районі Шепарівець, додому добрався пізно але благополучно  Коротше весело  ага , ясно , головка бо-бо , у ротику кака.... короче птічья балєзнь - пєрєпєл... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 18 квітня 2012, 19:10 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Капітан написав: ага , ясно , головка бо-бо , у ротику кака.... короче птічья балєзнь - пєрєпєл...  ні-фі-га 
|
 |
Капітан
|
Додано: 18 квітня 2012, 19:15 |
|
|
SPY написав: Капітан написав: ага , ясно , головка бо-бо , у ротику кака.... короче птічья балєзнь - пєрєпєл...  ні-фі-га  шо , тіпа вже такий тренірований став ? 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 18 квітня 2012, 20:07 |
|
 |
 |
|
|
Капітан написав: SPY написав: Капітан написав: ага , ясно , головка бо-бо , у ротику кака.... короче птічья балєзнь - пєрєпєл...  ні-фі-га  шо , тіпа вже такий тренірований став ?  ну заявку ні на КМС ні на МС не подавав, просто кажу що ніфіга
|
 |
exp
|
Додано: 18 квітня 2012, 20:23 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
SPY написав: Капітан написав: ага , ясно , головка бо-бо , у ротику кака.... короче птічья балєзнь - пєрєпєл...  ні-фі-га  то нашо було зачинати... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 18 квітня 2012, 20:35 |
|
|
exp написав: SPY написав: Капітан написав: ага , ясно , головка бо-бо , у ротику кака.... короче птічья балєзнь - пєрєпєл...  ні-фі-га  то нашо було зачинати...  О-о! .. ехр , ти у яблуко попав... 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 18 квітня 2012, 20:37 |
|
 |
 |
|
|
exp написав: SPY написав: Капітан написав: ага , ясно , головка бо-бо , у ротику кака.... короче птічья балєзнь - пєрєпєл...  ні-фі-га  то нашо було зачинати...  млін... ото я молодий-дурний... виявляється кінцева мета - щоб боліла голова... ну ок, я халтурщик... буду знати...
|
 |
exp
|
Додано: 18 квітня 2012, 20:54 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Капітан написав: exp написав: SPY написав: ні-фі-га  то нашо було зачинати...  О-о! .. ехр , ти у яблуко попав...  снайпер... думаєш тако задурно генерала дають 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 18 квітня 2012, 21:24 |
|
|
Цитата: Цитата: то нашо було зачинати...  млін... ото я молодий-дурний... виявляється кінцева мета - щоб боліла голова... ну ок, я халтурщик... буду знати... я не казав , шо халтурщик... сказав шо тренований , раз голова не болит... а це тагій би трошки різні речі...  а мене останнім часом шось поболює.. мабуть , як каже ехр, старість ... курва її мама.. 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 18 квітня 2012, 21:29 |
|
 |
 |
|
|
Капітан написав: я не казав ага, відмазуйтесь 
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |