|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 13 квітня 2012, 11:27 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
чекаємо, що тепер на це яничар скаже 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 13 квітня 2012, 11:28 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Капітан написав: йо , дивно , а коли по українському ледвебаченню показуют відправи з церков масковскаґа пархата , маю на увазі Великодну відправу , то люди там з кошиками , і мнєсноє там таки є... а на Рассєї чого ніззя , так фігово там , шо батюшка може упасти у голодний обморок ? не думаю , шо там голод.... шось не стикуєсі, тут ззя , а там ніззя...  Ая! Де таке є?!  Святити несуть "кулич пасхальный", "бабку творожную", "яйца крашеные". Ше видів що приносили "Кагор" і усякі "канфєти". Більше ніц нема! Ніяких сирів, ковбас, полядвиць, масла і хріну ніколи не видів! Нема такого!!! Колись-то розказував як у нас дома святять на Великдень. Питають: "А "барвинак" - эт че такое?!" Розказую, шо то така трава з довгими листочками, а на кінці має чотири. - И че потом ее жрут что ли?! Салат делают?!" Кажу, шо то не їдять, лиш кошики прикрашають. - А зачем тогда его святить?! Вот, если бы им водку закусывали!.. - А чего в кошелках святить носят?! Кошелка ведь грязная, после картошки!.. До речі, уже вчора видів у магазинах "Пасхальный кулич" від 30 до 120 руб. А по ТВ по всіх каналах показут "как правильно красить яйца". 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 13 квітня 2012, 11:34 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
myrko написав: Капітан написав: . шось не стикуєсі, тут ззя , а там ніззя...  Та ти ж сам колись писав, шо на расєях дєйствуєт чисто абстрактноабсолютне "ніззя", без логік, причин і слєдствій: ніззя патамуша ніззя.  блін , а у новостях казали , что у ніх новий курс , і ані памєнялі канцепцию...  я подумав ... все рівно .. якось воно дивно...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 13 квітня 2012, 11:42 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Нє! Всьо так як я кажу! Та же я тут уже більше як чверть віку. А "новий курс" - то є той самий шо був III-IV віки тому. Лиш тепер називаєсі "новий"... 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 13 квітня 2012, 11:57 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Капітан написав: ані памєнялі канцепцию...  . А,  та на любу канцепцию, як і на котрацепцию є гарантія, шо сработаєт 50/50%, а тим більше, як казав Старший Брат, якщо вона штопаная... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 13 квітня 2012, 12:20 |
|
|
то шо , виходить що Яничар сего року ковбаски свяченої не буде жувати , чи хіба батюшку у приватному порядку попросить освятити , ну не задарма звичайно... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 13 квітня 2012, 17:56 |
|
|
Капітан написав: то шо , виходить що Яничар сего року ковбаски свяченої не буде жувати , чи хіба батюшку у приватному порядку попросить освятити , ну не задарма звичайно...  Агій!  Та же скіко казати: Жию тут уже більше чверть віку! БЕЗ СВЯЧЕНОЇ КУБАСИ!!!  Мушу жерти "окорок", "сервелат", "корейку", "грудинку" НЕ СВЯЧЕНІ!!! Отак і мучусі на чужині!.. А ви собі гадали, шо тут так легко?!.. 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 13 квітня 2012, 19:25 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
yanychar написав: [Мушу жерти "окорок", "сервелат", "корейку", "грудинку" НЕ СВЯЧЕНІ!!! Отак і мучусі на чужині!.. ай-яй-яй 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 14 квітня 2012, 00:03 |
|
|
Ну, видите?! А кажете: "завидуєш"!.. 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 14 квітня 2012, 09:16 |
|
|
Яничар , а там нема якогось инчого пархату , де мож побрицкати свяченов водов тоті мнєсні продукти ? ... я би тобі відци передав свіченого , але на жєль у вашу тмутаракань з цего міста ніц не їде... 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |