|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 12 квітня 2012, 11:54 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Капітан написав: SPY написав: exp написав: кажуть світла не було у цілій Коломиї?  таки правду кажуть  30-40 хв не було  ну а ти неборе де був ? шо не видів чи є світло , чи нє... якраз вийшов з офісу, то світло ще було, а в центральному гастрономі його вже не було 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 12 квітня 2012, 12:38 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
всім привіт , ну шо , порєдкі наводите , миєте-пуцуєте ? хреню вже накопали .... чи і без него хреново?.... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 12 квітня 2012, 12:39 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Капітан написав: ... мобільники можуть і на термопарі робити , вона якраз , так би мовити ,підключаєсі до того освітітєдьного приладу... Тако дешевше буде! 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 12 квітня 2012, 12:46 |
|
|
Капітан написав: всім привіт , ну шо , порєдкі наводите , миєте-пуцуєте ? хреню вже накопали .... чи і без него хреново?....  не дочекаєшся  хреново тобі, бо ти на чужині, а нам у рідному болотці якраз дуже добре
|
|
 |
|
 |
collagen
|
Додано: 12 квітня 2012, 15:23 |
|
|
exp написав: хреново тобі, бо ти на чужині, а нам у рідному болотці якраз дуже добре Не факт, шо там фрєновіше, бо наш хрін хрєновий цілий рік і тіко на Великень не хрєнит, а там клімат м'якший 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 12 квітня 2012, 15:42 |
|
|
collagen написав: exp написав: хреново тобі, бо ти на чужині, а нам у рідному болотці якраз дуже добре Не факт, шо там фрєновіше, бо наш хрін хрєновий цілий рік і тіко на Великень не хрєнит, а там клімат м'якший  завидуєш? 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 12 квітня 2012, 17:53 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
exp написав: завидуєш?  То лиш так сі здає!.. Бо хто не дома - вам завидує. Якби-то я тут міг іти до церкви як у Коломиї: з хріном, з сирною бабкою, з салом... На мене будут дивитисі як на придурка! А якби ше з ковбасами, вензункою і... як у Руданського: "а у ночвах - порося печене" - та мене би розстріляли як "врага народа"! "МЯСНОЕ?! В ДОМ ГОСПОДЕНЬ?!! НЕЛЬЗЯ!!!"  То ше не знати хто кому завидує... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
collagen
|
Додано: 12 квітня 2012, 19:11 |
|
|
exp написав: завидуєш?  Риба шукає де глибше, а людина - де краще. А думки про адекватність теперішнього місцерозташування у нашому милому болотці приходять часто...
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 13 квітня 2012, 10:43 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
yanychar написав: "МЯСНОЕ?! В ДОМ ГОСПОДЕНЬ?!! НЕЛЬЗЯ!!!" йо , дивно , а коли по українському ледвебаченню показуют відправи з церков масковскаґа пархата , маю на увазі Великодну відправу , то люди там з кошиками , і мнєсноє там таки є... а на Рассєї чого ніззя , так фігово там , шо батюшка може упасти у голодний обморок ? не думаю , шо там голод.... шось не стикуєсі, тут ззя , а там ніззя... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 13 квітня 2012, 11:02 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Капітан написав: . шось не стикуєсі, тут ззя , а там ніззя...  Та ти ж сам колись писав, шо на расєях дєйствуєт чисто абстрактноабсолютне "ніззя", без логік, причин і слєдствій: ніззя патамуша ніззя. 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |