|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 28 лютого 2012, 22:19 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Бодя написав: "родіна" уже не влаштовує? народ пре туди... може там і дійсно добре 
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 28 лютого 2012, 22:30 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
а коли нарід з моста у воду скаче з каменьом, то таки тре скакати?
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 29 лютого 2012, 01:09 |
|
|
Бодя написав: а коли нарід з моста у воду скаче з каменьом, то таки тре скакати? ага... треба, лиш не першому 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 01 березня 2012, 15:54 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
exp написав: може там і дійсно добре  Знаєш, exp, тобі вже Капітан казав: "Добре там, де нас нема!" І, здається, ця формула універсальна для всіх народів. У мене є знайомий парижанин, котрий живе 50м. від входу в катакомби, але, ще ніколи там не був; з дитинства ганяв у футбол під Ейфелевою вежею, а заліз туди лиш у 50 років (мала дочка попросила, він жонатий і працює в Мадярщині); а у Ермітажі був набагато разів більше, ніж у Луврі... 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 01 березня 2012, 16:52 |
|
|
ну звичайно, розумію... не вигідно, коли багато народу ломанеться... 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 01 березня 2012, 17:05 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
exp написав: ну звичайно, розумію... не вигідно, коли багато народу ломанеться...  Та причому тут вигідно - не вигідно: всі новоприбувші спочатку ніяк не можут зрозуміти, що вони тут (чи десь в іншому місці) на фіг нікому не потрібні... 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 01 березня 2012, 17:18 |
|
|
myrko написав: exp написав: ну звичайно, розумію... не вигідно, коли багато народу ломанеться...  Та причому тут вигідно - не вигідно: всі новоприбувші спочатку ніяк не можут зрозуміти, що вони тут (чи десь в іншому місці) на фіг нікому не потрібні...  людина їде заробити... а потрібні - не потрібні, то філософське питання... зрештою, що нафіг - однозначно сказати не мож 
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 01 березня 2012, 19:00 |
|
|
Фільозофські питання не тривожать коли є гарантоване місце роботи, страхування, гарантоване дешеве місце проживання і гарантія шо не кинуть з зарплатою. А коли приперся з сотнею доралів в кишені (велике благо коли не обікрали) і вийшовши з вокзалу сів на лавку і думаєш куди дальше податися то мимоволі зачинаєш фільозофствувати (знаю таких фільозофів особисто). Прожити якийсь час по вокзалах чи лавках, харчуватися в "червоних хрестах" чи ше якихось фондах раз на добу, заки знайдеш роботу, не кождий годен. А нарешті, знайшовши роботу, через місяць зрозуміти шо тебе "поімєлі" і ти ше винен за проживання і харчування також не весело, особливо коли дома лічильник числит кредит. Про питання поліції і еміграційних законів просто помовчимо, і так все ясно. Зрештою, шо дурної жвиндіти, пробуй і розкажеш як весело і добре там де нас нема!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 01 березня 2012, 19:16 |
|
|
якшо ти мені, то я вже це пробував, ніяких вокзалів не було...  була нормальна робота, нормальна квартира, нормальне авто, нормальне харчування на рахунок потрібні - звичайно, потрібні, а хто буде всю чорну роботу робити  щодо "поімєлі" - це роблять всюди... лиш у нас це задурно, а там за гроші 
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 01 березня 2012, 19:27 |
|
|
не смію спитатися, а за яких умов ти збирався "туди" їхати? Глібоко сумліваюся, шо з того шо ти знав то тіко аеропорт (куди летіли) а решта як вийде і буде шо буде.
Коли є досвід то чо мусолити? Білєт в руці і на поїзд!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |