|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
myrko
|
Додано: 10 січня 2012, 12:11 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
exp написав: та же відмінили, не чув  чув, шо перенесли на потім... 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 10 січня 2012, 12:51 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
myrko написав: exp написав: та же відмінили, не чув  чув, шо перенесли на потім...  до того "потім" ще дожити треба 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 10 січня 2012, 19:32 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
от ви боїтеся , типа мільйони втратите ... мені якось по барабану... цего року буде кінець світу , чи через мільйон... оден раз здихати... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 10 січня 2012, 21:30 |
|
|
Капітан написав: от ви боїтеся , типа мільйони втратите ... мені якось по барабану... цего року буде кінець світу , чи через мільйон... оден раз здихати...  та мені шо боятися, якось привик, хоч і не дуже привично... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 10 січня 2012, 22:21 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
exp написав: Капітан написав: от ви боїтеся , типа мільйони втратите ... мені якось по барабану... цего року буде кінець світу , чи через мільйон... оден раз здихати...  та мені шо боятися, якось привик, хоч і не дуже привично...  То всьо дурниці! конца света не будет!П"єний майський майстер-різьбяр перебрав кукурудзєної самогонки і... зламався...  Калєндар лишивсі недороблений.  Зате купа дурнів має про шо нині балакати!..
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 11 січня 2012, 03:17 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: ну як то не буде?  Я його чекаю більше ніж Новий 2013 рік бо щось нумерація 2013 не прикольно... Ну ось вітаю тебе з Новим 2013 роком і хай все буде вдало - ну за кілометр чути лукавість. можна вітати по-програмістcьки з 0x7DD (нагадує іронічно-ржущий смайл хD) або з і+1 Але Новий Рік це вже банально. Кожен рік одне і теж ж, Президент, який "переконаний, що новий рік буде кращий", мацкальський новорічний вогник, шамунь, олів'є... Всі вже бачили, всьо вже знають. А ось кінець світу оригінально, свіжо, цікаво б подивитись на то... та і як казав вже забутий геній виборів Лупан: люди зажрались, мівіну їсти не хочуть, а чай заварюють один раз, тому пора виправляти ситуацію. тому треба вертатись до палок, камені, печер і полювань на мамонта а ви вбиваєте в мені надію в корню?! 
|
 |
exp
|
Додано: 11 січня 2012, 11:11 |
|
|
кому шо, а я кінець світу замовляти не збираюся 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 11 січня 2012, 14:09 |
|
 |
 |
|
|
exp написав: кому шо, а я кінець світу замовляти не збираюся  а ви його бачили?  чи чули від тих що бачили? чи може вірите в голівуд, що все буде саме так?)) може при кінці світу прилетять інопланетяни буде велика наукова конференція, будуть підбивати підсумки діяльності людства, покажуть кіно, роздадуть всім цукерки а в кінці класний феєрверк і вигуки на сотні: Коломия спи спокійно, кінець світу вже прийшов 
|
 |
exp
|
Додано: 11 січня 2012, 16:41 |
|
|
ці всі питання мені? 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 11 січня 2012, 18:52 |
|
 |
 |
|
|
exp написав: ці всі питання мені?  ну якщо риторичні питання потребують відповіді, тоді так 
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |