|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 01 січня 2012, 01:12 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
А чого зараз там якесь чмо пиз... свистит не по-нашому?! Хто то таке, "Азаров"?! А шо воно, неумите, у нас забуло?!..
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 01 січня 2012, 02:31 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
яничар, ти попутав теми 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 01 січня 2012, 10:25 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
всім привіт , і тим що пробудилися . і тим , що ще дрихнуть... вставайте соні...  з наставшим Новим роком, 2012 !!!
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 01 січня 2012, 11:26 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
Капітан написав: всім привіт , і тим що пробудилися . і тим , що ще дрихнуть... вставайте соні...  з наставшим Новим роком, 2012 !!! І привіт тим що ще не лягали 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 01 січня 2012, 13:11 |
|
|
привіт! цілу ніч сидів? я вже з церкви прийшов...
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 01 січня 2012, 14:19 |
|
|
ну шо , як пройшло , як варіант, проходить, святкування ? потєрь у живій силі і техніці нема ?  бо тут , як завжди Цитата: В Італії Новий рік перетворився на ніч бойових дій: є загиблі і поранені
За попередніми даними, у новорічну ніч в Італії двоє людей загинуло і понад 100 дістали поранення під час запуску петард і феєрверків, повідомляє РІА «Новости» з посиланням на газету La Repubblica.
Як зазначає видання, свято перетворилося на "ніч бойових дій", незважаючи на заборону використовувати піротехнічну продукцію, введену мерами близько двох тисяч міст, і вилучення небезпечної продукції правоохоронними органами.
Зокрема, в Римі під час вибуху петарди загинув 31-річний чоловік, четверо дітей дістали поранення, одна дитина знаходиться у тяжкому стані.
Другою жертвою святкування нового року став житель містечка Казадріно в провінції Неаполя, котрий загинув, як зазначає газета, чи то від випадкової кулі, випущеної кимось із його сусідів, чи то від вибуху феєрверку, який він запускав поряд зі своїм рестораном.
Усього ж правоохоронним органам на даний момент відомо про 73 поранені в Неаполі та його околицях, які традиційно стають "епіцентром" новорічного божевілля, і про 27 потерпілих в околицях Салерно.
Крім того, внаслідок необережного використання піротехніки 14-річний житель Палермо позбувся пальця на руці і може також залишитися без ока, повідомляє La Repubblica.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 01 січня 2012, 18:39 |
|
|
Капітан написав: ну шо , як пройшло , як варіант, проходить, святкування ? потєрь у живій силі і техніці нема ?  бо тут , як завжди якось пройшло майже не замітно 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 01 січня 2012, 21:35 |
|
|
як незамітно?! пальці замітно ,голова таки замітно.. у смислі на місці... значить пройшло добре... 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 01 січня 2012, 22:48 |
|
|
Капітан написав: як незамітно?! пальці замітно ,голова таки замітно.. у смислі на місці... значить пройшло добре...  шо пройшло 
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 02 січня 2012, 23:27 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
так ніби перший раз, переглянув - Безумно влюбленный / Innamorato pazzo (1981) В ролях: Адриано Челентано, Орнелла Мути. Балдьож повний!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |