|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Dана
|
Додано: 27 грудня 2011, 18:22 |
|
З нами з: 19 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 926 Звідки: Коломия
|
Цитата: ти професор, розкажи Dані що то та я в курсі 
_________________ ubi concordia, ibi victoria
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 27 грудня 2011, 18:35 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
exp написав: ти професор, розкажи... Праффєсар у нас один! (Як там у тому кіні, шо тобі недавно Бодя радив передивитисі: "Професор не приехал, доцент приехал"  ) А в цьому ділі я не професор - сам учусі, от SPY знає. 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 27 грудня 2011, 18:41 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
myrko написав: А в цьому ділі я не професор - сам учусі, от SPY знає.  у твоєму віці вже пора... професором... на пів ставки хоч би 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 27 грудня 2011, 19:16 |
|
|
exp написав: у твоєму віці вже пора... професором... на пів ставки хоч би  Ага, потринди, потринди... От якраз 5хв. тому по тілівізарі, на euronews показували репортаж про одного грецького фотографа з Парижу(а), котрий працює в жанрі street-foto. То він казав: "Нинішного часу є дуже багато цікавих сюжетів і дуже мало спонсорів, котрі би фінансували проекти..." 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 27 грудня 2011, 19:39 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
myrko написав: А в цьому ділі я не професор - сам учусі, от SPY знає.  Знову всі шишки на SPY  Якщо ви не професор в цьому ділі, то я тим більше навіть не знаю з якого боку підійти 
|
 |
exp
|
Додано: 27 грудня 2011, 21:49 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
прикольно, всі відмазуються... занижена самооцінка? 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 27 грудня 2011, 23:45 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
exp написав: прикольно, всі відмазуються... занижена самооцінка?  у мене велика самооцінка , кажіт, де тра сі примазати ?!  най 'ме шляк трафит... якшо ніхто не хоче.. а шо .. може таки у проффєсори проберусі... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 28 грудня 2011, 13:58 |
|
|
Капітан написав: exp написав: прикольно, всі відмазуються... занижена самооцінка?  у мене велика самооцінка , кажіт, де тра сі примазати ?!  най 'ме шляк трафит... якшо ніхто не хоче.. а шо .. може таки у проффєсори проберусі...  Та в Україні, аби стати праффєсаром, то тра бути мініма дважди нєсудімим; воно, канєшна, зарікатися не можна, але такі розклади, не дивлячись на ті всі псіхо-трюки про самооцінку, шось ну ніяк не приваблюють... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 28 грудня 2011, 18:21 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
myrko написав: Та в Україні, аби стати праффєсаром, то тра бути мініма дважди нєсудімим; воно, канєшна, зарікатися не можна, але такі розклади, не дивлячись на ті всі псіхо-трюки про самооцінку, шось ну ніяк не приваблюють... е, нє , цисе мині ни підходит... нихочу би 'ми судили.... ліпше я вже без вчених ступенів , але на воли... звиняйте... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 грудня 2011, 20:03 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
myrko написав: Капітан написав: у мене велика самооцінка , кажіт, де тра сі примазати ?!  най 'ме шляк трафит... якшо ніхто не хоче.. а шо .. може таки у проффєсори проберусі...  Та в Україні, аби стати праффєсаром, то тра бути мініма дважди нєсудімим; воно, канєшна, зарікатися не можна, але такі розклади, не дивлячись на ті всі псіхо-трюки про самооцінку, шось ну ніяк не приваблюють...  Та чо?! Можна й простіше! "2012 : Barack Obama or his KGB professor Mikhail Kryzhanovsky ?" http://www.qwanz.com/politics/federal/2012-barack-obama-or-his-kgb-professor-mikhail-kryzhanovsky/Аж цілий професор КДБ! І без усяких проблем... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |