Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Теревені  » Теревені на різні теми

Сторінка 1776 з 2161 [ 21607 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 1773, 1774, 1775, 1776, 1777, 1778, 1779 ... 2161  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Клуб ЕХР'а
 Повідомлення Додано: 22 листопада 2011, 17:38 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
SPY написав:
exp написав:

Капітан написав:

Ну-у-у-у, видите?!..
Як тут без Міська обійдешся?!! :o

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 22 листопада 2011, 18:25 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
Так-с, значить підняв я бучу, образив ехра, за що, привселюдно у всіх, прошу в нього вибачення, писав під емоціями і не думав, що мою критику йому буде неприємно читати, проте писав, те що мабуть всі знають, але бояться говорити вслух... Але не будемо про сумне... :)

Сталось так, що останнім часом вкотре наступила тишина на форумі, а основними подіями є лише погода за вікном міста Коломиї, та чергові брєдові думки пана Міська (хоча останнім часом і його не видко стало), ще все це заправлено соусом срачем коломийських провайдерів, з використанням важкої артилерії. Поспілкувався з ехром, його пропозиція, щоб я не був голосним дати владу в мої руки і тоді вже критикувати мені не буде кого, а в усіх провинах буду винен сам і тоді буде ситуація в якій або воскресне форум, або я обламаюсь і критику вже буду адресувати сам собі. З одної сторони добре, так як я намагатимусь виправити всі недоліки які зараз бачу, з іншої сторони, що інколи створити щось нове значно легше чим воскресити старе. А воскресити старе і не вернути тих людей, які створювали цю атмосферу нереально. Тому мабуть в ході злобного плану буде спроба повернути людей, які робили атмосферу, звичайно що Гуцулку, Гріндекса, Вандеріна, Хамбу, Бодю, Галку, Юрія, Миколу, Крішну, Богдану, Старшого Брата, Камінського, навіть йожика з емеральдом (адже може хтось їх не любив, але свою долю в атмосферу вони теж вносили) та вибачте що когось не згадав, знову пишу на деяких емоціях, тому міг когось із забути.

Є деякі ідеї по воскренсінню форуму, може щось хтось теж запропонує, але зробити так, щоб ніхто не міг сказати, що "форум став сірим і буденним" як мені кажуть всі хто пішли. Провайдерам трохи ускладнити життя, щоб вони жили дружньо принаймні у нас на форумі і створити деякі правила, які не дадуть комусь сказати що на форумі цензура чи ще щось, але і не допускати особистих образ (ось за особисті образи в сторону будь-чию, держіться)

Думаю що при такому розкладі мало би вдатись та й наврядче на мене знайдеться в когось вплив, враховуючи те що я занадто зарозімілий і по-кумівськи когось банити чи комусь створювати якісь преференції не буду. На НТК не працюю, нетом від КВАНТу не користуюсь, за Слюзара не голосував, та й Глушкова не хотів би бачити на його місці в цих питаннях думаю в мене би вдалось втримати рівновагу.

З іншої сторони, як я вже казав, відновити форум не вернувши людей - не вдастся, тому вся надія на людей, а і я зараз на них дуже розраховую, адже саме від них все залежить чи буде форум не сірим, і не буденним ну і зокрема на їх допомогу мені в цьому.

Якщо ніхто не проти таких розкладів можна мене навіть насмілитись лімітувати в строках (хоч я лінивий і по-програмістському не люблю строки :D ). Якщо в мене це не вдасться і нічого не зміниться, ну значить занадто наївно на то дивився і справді це той випадок, коли щось створити з нуля легше ніж відновити - почепите на мене ярлик люзера, принаймні думаю гірше не буде, гірше нема куда :D

exp написав:
SPY написав:
exp написав:
SPY якшо ти такий умний то бери і роби... тобі хтось шось забороняв?
говорити кожен може...
я так розумію головне розстройство я, то я мовчу, і прохання не згадувати мій нік і всьо
дай відповідь на єдине питання, ти мені все кажеш, що тобі хтось шось забороняє... хіба це правда? :coffe:

ну не сказати, що мені хто забороняє, але щось змінити трохи тяжко при таких умовах, але давай вже не будемо про то :)

Догори 
 Повідомлення Додано: 22 листопада 2011, 18:32 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
що ти маєш на увазі - створити з нуля? :?:

бо відновити зрозуміло

Догори 
 Повідомлення Додано: 22 листопада 2011, 18:40 
Офлайн

exp написав:
що ти маєш на увазі - створити з нуля? :?:

бо відновити зрозуміло

ну є такий вислів легше щось спочатку з нуля, ніж відновити старе
в даному випадку не думайте, старі повідомлення терти я не збираюсь і відкривати новий форум теж :)
Просто може я на то дивлюсь і думаю, що вдасться відновити цей форум, а може як і інші похоронити його для себе і піти на якийсь інший, там де нас нема :)

PS: спішу вас заспокоїти. Всі зміни, які відбуватимуться - будуть мною же логуватись і попередньо за день-два анонсуватись на цьому ж форумі :)

Догори 
 Повідомлення Додано: 22 листопада 2011, 18:41 
Офлайн

Повідомлення: 750
Прізвище, Ім’я: Ткачук Остап
За святу справу берешся! Підтримую! А на рахунок дядька Експа, то шо можна сказати, скажу лише хороше, він це все почав, він надихнув багатьох, він створив цей форум, звісно не без допомоги інших друзяк, він створив сайт рідного міста, за що йому низький уклін, він ночами не спав і трудився над своїм дітищем. Звісно десь щось пішло не так і багато всяких безглуздих помилок сталось і непорозумінь, АЛЕ все ж кожен має право на помилки, всі ми живі люди, всі ми іноді помиляємось, ніхто не ідеальний, буває. Ну багатьом не сподобалась політика форуму, кожен має право на власну думку, коже з нас мудра та думаюча істота, в чомусь ми згідні одне з одним, а в чомусь навпаки, це процес життя, це нормально. Форум і створюється для обговорень. Тому вертаймось в сім"ю, спілкуймось, навчаймось, братаймось (лиш не змоскалями :-)). Образи образами, а життя продовжується, форум пишеться, люди спілкуються. Даю згоду на повернення.

Догори 
 Повідомлення Додано: 22 листопада 2011, 18:48 
Офлайн

HAMBA написав:
За святу справу берешся! Підтримую! А на рахунок дядька Експа, то шо можна сказати, скажу лише хороше, він це все почав, він надихнув багатьох, він створив цей форум, звісно не без допомоги інших друзяк, він створив сайт рідного міста, за що йому низький уклін, він ночами не спав і трудився над своїм дітищем. Звісно десь щось пішло не так і багато всяких безглуздих помилок сталось і непорозумінь, АЛЕ все ж кожен має право на помилки, всі ми живі люди, всі ми іноді помиляємось, ніхто не ідеальний, буває. Ну багатьом не сподобалась політика форуму, кожен має право на власну думку, коже з нас мудра та думаюча істота, в чомусь ми згідні одне з одним, а в чомусь навпаки, це процес життя, це нормально. Форум і створюється для обговорень. Тому вертаймось в сім"ю, спілкуймось, навчаймось, братаймось (лиш не змоскалями :-)). Образи образами, а життя продовжується, форум пишеться, люди спілкуються. Даю згоду на повернення.

Повністю підтримую, особливо в місці про пана ехра, це його дітище і я ні в якому випадку на нього не претендую, просто поки беру ініціативу на себе, таке собі стажерство :)
Радий тебе бачити в наших рядах, сподіваюсь і інших вдасться повернути :)

Догори 
 Повідомлення Додано: 22 листопада 2011, 18:48 
Офлайн

не заставляйте мене червоніти... :oops:

Догори 
 Повідомлення Додано: 22 листопада 2011, 19:09 
Офлайн

Повідомлення: 513
Прізвище, Ім’я: Олеся О.
HAMBA написав:

не до кінця прочитала і не зрозуміла, що там у вас сталося, але, на мою думку, у форумі скільки різних тем, так що місце знайдеться всім.
а кому що не до вподоби - вважайте то за :spam: :D

Догори 
 Повідомлення Додано: 22 листопада 2011, 19:57 
Офлайн

Повідомлення: 1345
Всім мої щирі вітання!!!Сьогодні Spy дуже пощастило і він зміг мене виловити в скайпі за що йому безмежно вдячна, бо дуже мені тут бракує нашого спілкування :friends: Ідею підтримую ,як кажуть: "руками й ногами", буду старатись відписуватись якомога частіше, адже з часом в мене трохи важкувато.Буду дуже рада всіх бачити і відновити спілкування.Я повертаюсь в сім"ю :drink:
P.S.я скоро приїду)))готуйте горнятка))))

Догори 
 Повідомлення Додано: 22 листопада 2011, 21:50 
Офлайн

Hutsulka написав:
P.S.я скоро приїду)))готуйте горнятка))))
завжди готові... :)

так колись казали... :D

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 1776 з 2161 [ 21607 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 1773, 1774, 1775, 1776, 1777, 1778, 1779 ... 2161  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Теревені  » Теревені на різні теми

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення