Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 21 листопада 2011, 20:16 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
SPY написав: А yanychar тихо тролить і провоцирує...
А я шо?! Та я ніц нічо!!! 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 21 листопада 2011, 20:19 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: SPY написав: А yanychar тихо тролить і провоцирує...
А я шо?! Та я ніц нічо!!!  та де, та якби, та хто на вас шось думає, я вас прошу Зато почата нова сторінка стару можна вже і не замічати може про погоду? 
|
 |
exp
|
Додано: 22 листопада 2011, 11:14 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
SPY написав: Особисто для мене форум не несе ніякої цінності, якщо в ньому проповідуються цінності восхваляти спамерів і хворих на голову і їх трогати не можна, а якщо така політика - то і не варто дивуватись - чому із старих форумчан - всі пішли, а нові не приходять... Ще є питання чому вже і я і БорМан тихенько мовчимо? Я відь магу всьо папулярно ізложіть  перегинаєш палку... 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 22 листопада 2011, 11:15 |
|
|
SPY якшо ти такий умний то бери і роби... тобі хтось шось забороняв?
говорити кожен може...
зрештою є одна чарівна кнопочка, яка зупинить роботу форуму...
можемо проголосувати чи він потрібний чи ні... але, спробую вгадати - голосувати ніхто не буде, бо западло...
думаю, що в кінці року я його закрию...
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 22 листопада 2011, 12:50 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
exp написав: думаю, що в кінці року я його закрию... і шо , будемо у скайпі писати ?! 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 22 листопада 2011, 12:55 |
|
|
Капітан написав: exp написав: думаю, що в кінці року я його закрию... і шо , будемо у скайпі писати ?!  шо ти пропонуєш? на мене тут лиється ... що я вічно комусь шось забороняю і заважаю і т.д.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 22 листопада 2011, 13:09 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
exp написав: на мене тут лиється ... що я вічно комусь шось забороняю і заважаю і т.д. та ніби нічо не лиється...  так, чуть капнуло ....з ким не буває...  форум закривати ніззя!!! 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 22 листопада 2011, 13:30 |
|
|
Капітан написав: exp написав: на мене тут лиється ... що я вічно комусь шось забороняю і заважаю і т.д. та ніби нічо не лиється...  так, чуть капнуло ....з ким не буває...  форум закривати ніззя!!!  дякую! бо настрій був препаршивий... 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 22 листопада 2011, 15:22 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
exp написав: SPY якшо ти такий умний то бери і роби... тобі хтось шось забороняв? говорити кожен може...
я так розумію головне розстройство я, то я мовчу, і прохання не згадувати мій нік і всьо
|
 |
exp
|
Додано: 22 листопада 2011, 15:58 |
|
|
SPY написав: exp написав: SPY якшо ти такий умний то бери і роби... тобі хтось шось забороняв? говорити кожен може...
я так розумію головне розстройство я, то я мовчу, і прохання не згадувати мій нік і всьо дай відповідь на єдине питання, ти мені все кажеш, що тобі хтось шось забороняє... хіба це правда? 
|
|
 |
|
 |
|