|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
SPY
|
Додано: 16 жовтня 2011, 13:38 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
була піднята тема про викладення фото із порушниками ПДР, знайшов ті фото, на багатьох чітко видно номера і паркування ближче 10м, всі фист хотіли їх побачити, кому їх треба?
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 16 жовтня 2011, 19:04 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
Цитата: пропоную в Коломиї почати полювання з фотіком на тих, хто паркує авто на тротуарі, бо вже треба їх обходити по дорозі... фотки викладати сюди, але так, щоб номери було видно, може ДАІ трохи рушит одним місцем... Чиї слова ? Думаю що нікому не треба.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 16 жовтня 2011, 19:40 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
vmateychyk написав: Цитата: пропоную в Коломиї почати полювання з фотіком на тих, хто паркує авто на тротуарі, бо вже треба їх обходити по дорозі... фотки викладати сюди, але так, щоб номери було видно, може ДАІ трохи рушит одним місцем... Чиї слова ? Думаю що нікому не треба. е-е-е-е-е, там 2 чи 3 людини просили... чиї слова я знаю 
|
 |
yanychar
|
Додано: 16 жовтня 2011, 20:33 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
vmateychyk написав: Цитата: пропоную в Коломиї почати полювання з фотіком на тих, хто паркує авто на тротуарі, бо вже треба їх обходити по дорозі... фотки викладати сюди, але так, щоб номери було видно, може ДАІ трохи рушит одним місцем... Чиї слова ? Думаю що нікому не треба. Це я казав. А Коломийскій ДАІ це не цікаво?.. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 16 жовтня 2011, 21:04 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
SPY написав: vmateychyk написав: Цитата: пропоную в Коломиї почати полювання з фотіком на тих, хто паркує авто на тротуарі, бо вже треба їх обходити по дорозі... фотки викладати сюди, але так, щоб номери було видно, може ДАІ трохи рушит одним місцем... Чиї слова ? Думаю що нікому не треба. е-е-е-е-е, там 2 чи 3 людини просили... чиї слова я знаю  поклади в ту тему де говориться про ПДР 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 16 жовтня 2011, 22:23 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: поклади в ту тему де говориться про ПДР Шо , вже є тема для сексуальних меньшин? 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 16 жовтня 2011, 23:24 |
|
|
Капітан написав: Цитата: поклади в ту тему де говориться про ПДР Шо , вже є тема для сексуальних меньшин?  правила дорожнього руху, збоченець 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 17 жовтня 2011, 15:16 |
|
|
доброго всім дня , ну що , які погоди , ще не позамітало ?
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 17 жовтня 2011, 16:13 |
|
|
Капітан написав: доброго всім дня , ну що , які погоди , ще не позамітало ? ще ні... але зранку було -4... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 18 жовтня 2011, 19:50 |
|
|
шось тут так людно .. пане Бригаденфюрер , шо ніхто не пише ? Ну ви , я розумію , десь під Курськом , з ворогом воюєте, а де цивільне населення ?
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |