|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 15 жовтня 2011, 22:36 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Капітан написав: exp написав: ти ж знаєш, що я не від фоток Степанович , не парь мені сіру речовину  , я не кажу , про супер-пупер постановку , задний плян, і таке , іньше , з вікна , як ти враз робиш , міг цоркнути сніг...  або професійно, або ніяк 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 15 жовтня 2011, 22:41 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
exp написав: або професійно, або ніяк кажучи словами Івана Охлобистіна ( торкнутого попа ) - эко , оно как... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 15 жовтня 2011, 23:54 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Капітан написав: exp написав: або професійно, або ніяк кажучи словами Івана Охлобистіна ( торкнутого попа ) - эко , оно как...  exp, в тому ремеслі, як і в кожному (бувають бригадири колгоспної ланки, а бувають і танкового корпусу  ) суть різні проффесіонали: є й весільні бамбіли, обвішані п'ятаками чи сімсотками, котрі халтурять аби як, а є й газетні чи веб-часописні репортажники, котрим вистачає мильниці ще гіршої ніж у тебе - і все таки вони професіонали, є й художники, котрі знімают на обскуру... 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 16 жовтня 2011, 11:26 |
|
|
myrko написав: Капітан написав: exp написав: або професійно, або ніяк кажучи словами Івана Охлобистіна ( торкнутого попа ) - эко , оно как...  exp, в тому ремеслі, як і в кожному так, таки так  той дужчіщий фотік я віддав, а в мильниці не було батарейок...
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 16 жовтня 2011, 12:36 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
то політбюро саме лізло мені в кадр... канєшно, я теж робив знимки з розрядженою батареєю =) пищала довго і нудно що здохне, а здохла аж вдома зима наближається, по ходу тепер він часто пищатиме 
|
 |
exp
|
Додано: 16 жовтня 2011, 12:37 |
|
|
SPY написав: то політбюро саме лізло мені в кадр... канєшно, я теж робив знимки з розрядженою батареєю =) пищала довго і нудно що здохне, а здохла аж вдома зима наближається, по ходу тепер він часто пищатиме  у мене прості батарейки,  замучився їх міняти
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 16 жовтня 2011, 12:41 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
exp написав: SPY написав: то політбюро саме лізло мені в кадр... канєшно, я теж робив знимки з розрядженою батареєю =) пищала довго і нудно що здохне, а здохла аж вдома зима наближається, по ходу тепер він часто пищатиме  у мене прості батарейки,  замучився їх міняти придбайте акумуляторні батареї, теж мильниця на "пальчиках" і нічо, заряжаєси 
|
 |
exp
|
Додано: 16 жовтня 2011, 12:42 |
|
|
SPY написав: придбайте акумуляторні батареї, теж мильниця на "пальчиках" і нічо, заряжаєси  треба розумітися котрі добрі, лиш на "потужності" розуміюся... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 16 жовтня 2011, 12:52 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
exp написав: треба розумітися котрі добрі, лиш на "потужності" розуміюся... ади , проблєма.. таже купуєш і дивишсі . файно робит , то добре , нє купуєш друге , рано , чи пізно попадеш га добру... у мене у ніконі батарея , ще ніразу не підводила , там тіпа гарантовано 500 раз цоркнути мож , але мені виглядає , шо таки набагато більше 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 16 жовтня 2011, 13:15 |
|
|
Капітан написав: exp написав: треба розумітися котрі добрі, лиш на "потужності" розуміюся... ади , проблєма.. таже купуєш і дивишсі . файно робит , то добре , нє купуєш друге , рано , чи пізно попадеш га добру... допомагаєш китайцям 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |