|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 05 жовтня 2011, 21:45 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
SPY написав: exp написав: Капітан написав: група Би-2 , називаєсі , котра одноіменну пісню співає... Бальшиє гарада...  перший раз чую... і про групу, і про пісню  а я другий  , капітан уже згадував її декілька сторінок тому назад  то які питання , тицьніть у ґуґль , тай послухайте у он -лайні...  типа Океану Ельзи , на вражеському язику правда... SPY , мені з тебе дивно , ти вільм " Брат " , чи" Брат-2 " дивився.. особливо останній , там якраз пісні цієї групи фігурують , ну і Вакарчук таки... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 05 жовтня 2011, 21:49 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Капітан написав: то які питання , тицьніть у ґуґль , тай послухайте у он -лайні...  типа Океану Ельзи , на вражеському язику правда... SPY , мені з тебе дивно , ти вільм " Брат " , чи" Брат-2 " дивився.. особливо останній , там якраз пісні цієї групи фігурують , ну і Вакарчук таки...  да шучу я... вчора в АІМРі ця пісня грала навіть, навіяно вами)) а на компі навіть валяється саундтреки до обох частин Братика... ОЕ (вроді навіть аж дві пісні), ВВ, Смислові галюцинації, Чичерина, Аквариум, Агата Крісті, Бі-2, Земфіра, Бутусов... кого ше забув? 
|
 |
Капітан
|
Додано: 05 жовтня 2011, 21:55 |
|
|
о , видиш , не знаю як тобі , а мені та пісня файна... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 05 жовтня 2011, 22:07 |
|
 |
 |
|
|
Капітан написав: о , видиш , не знаю як тобі , а мені та пісня файна...  не фанат російської музики, але майже вся музика підібрана в саундтреки мені подобається 
|
 |
exp
|
Додано: 05 жовтня 2011, 22:37 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
а я з того всього нічо не слухаю 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 05 жовтня 2011, 22:58 |
|
|
exp написав: а я з того всього нічо не слухаю  ясний пень , тебе нічо так не тішить , як шум танкового дизеля... 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 05 жовтня 2011, 23:01 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
exp написав: а я з того всього нічо не слухаю  SPY написав: Капітан написав: о , видиш , не знаю як тобі , а мені та пісня файна...  не фанат російської музики, але майже вся музика підібрана в саундтреки мені подобається  А мені подобається муммітроліївська пісня "Банды". Звичайний "шансон"  , але виконано в лагутенківській котофостотєгнущій манері, тим самим пріобрєтая містічєский одтєнок  Доречі, також саундтречна; до одного горорка - "ССД" (смерть совецким детям) 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 06 жовтня 2011, 10:25 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Привіт усім! Шось ніхто більше не хоче обговорювати "аттєчєствєнний" рок  , мо' бодай Міська запросити на обговорення, тим більше, шо як не парадоксально, наші погляди на цю річ в основному співпадають  . Правда, зі своєї сторони багато сказати не можу, лиш перефразовуючи ото vmateychyk-івське : яка країна - таке і "іскусство". 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 06 жовтня 2011, 13:13 |
|
 |
 |
|
|
myrko написав: Привіт усім! Шось ніхто більше не хоче обговорювати "аттєчєствєнний" рок  , мо' бодай Міська запросити на обговорення, тим більше, шо як не парадоксально, наші погляди на цю річ в основному співпадають  . Правда, зі своєї сторони багато сказати не можу, лиш перефразовуючи ото vmateychyk-івське : яка країна - таке і "іскусство".  а шо його обговорювати? Це місько у нас геній-рокер, а ми так... чернЬ... 
|
 |
exp
|
Додано: 06 жовтня 2011, 13:16 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
myrko написав: Привіт усім! Шось ніхто більше не хоче обговорювати "аттєчєствєнний" рок  у нас всі стали чемні - рок обговорюють у "Музиці"  ой... сорі... яка ж там музика... 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |