|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 08 липня 2011, 22:40 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
exp написав: воду відключили не на довго і не просто так, а проводять необхідні роботи...  нє, ну ясно , що не просто так.. які понти перекривати воду і слухати матюки.. а можут же і у писок дати , ясно , що якісь роботи проводять... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 08 липня 2011, 23:19 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Капітан написав: як добре , шо тіво , за Хутором Михайлівським , не можуть відключити воду... Ну-у-у-у!.. Ці-во, "за Хутором Михайлівським", якби могли, то відключили би й сонце, і повітря... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 08 липня 2011, 23:35 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
тут все під контролем... не переживай 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 09 липня 2011, 08:03 |
|
|
всім привіт , як сі спало ?.. Які погоди на фатерлянді.. які пляни на вихідні ?.. 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 09 липня 2011, 09:23 |
|
|
Капітан написав: всім привіт , як сі спало ?.. Які погоди на фатерлянді.. які пляни на вихідні ?..  які плани питаєш? та які можуть бути плани коли почався чемпіонат України... будемо дивитисі 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 09 липня 2011, 10:11 |
|
|
exp написав: Капітан написав: всім привіт , як сі спало ?.. Які погоди на фатерлянді.. які пляни на вихідні ?..  які плани питаєш? та які можуть бути плани коли почався чемпіонат України... будемо дивитисі  ага, ну з тобою все ясно ... а у інших людей , що не належать до секти футбольних уболівальників , які пляни ?
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 09 липня 2011, 10:25 |
|
|
Капітан написав: а у інших людей , що не належать до секти футбольних уболівальників , які пляни ? а шо такі бувають 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 09 липня 2011, 21:06 |
|
|
exp написав: Капітан написав: а у інших людей , що не належать до секти футбольних уболівальників , які пляни ? а шо такі бувають  а чо нє , я приміром сьогодні у гори змотався.. всього 50 км дороги , а майже 2 години їзди , такі серпантини ,.. я відав , за все життя кіко руль не крутив , як нині... але там ... там лєпота , містечко на висоті 850 метрів над рівнем моря , повітря , прохолода.. ну не те шо прохолода , але і не жара... там є дитячий парк.. короче між деревами понатягувані всілякі троси , гоідалки , тарзанки , мала у захваті , з початку інструктор інструктує , перед тим одівають тебе у альпіністські обладунки , ну не мене , а малу . хоча там є і траси для дорослих.. короче дітьо у захваті... разів 10 прошла всі маршрути , що дозволені для її віку... зара сидю дома , дивлюся талівізор , і пиво заїдаю жареними кабачками. говорив з Спаєм по скайпу , комп вирубався у мене, перегрівся. 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 09 липня 2011, 23:08 |
|
|
олігарх... я ніде не їздив... здибався з другом, посиділи попили чайку, походили по місту, та й до хати...
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 10 липня 2011, 10:13 |
|
|
exp написав: олігарх... та нє , то абсолютно не дорого , навіть по коломийських мірках.... а , тойво.. всім доброго дня... 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |