|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 24 червня 2011, 00:51 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
yanychar написав: exp написав: мені важко відповісти Вам на це питання...  Тим більше!.. Нащо таке твердити?.. Адіть, ніяк не привикну!..  тоді пробачте мене за таке твердження... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 24 червня 2011, 01:13 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
exp написав: тоді пробачте мене за таке твердження...  Гвавт! Зара буду ревіти... /я вибачаюсь, але, бігме, мені трудно опонувати своїм після того як я нині натовк пару-трійку москалів.../
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 24 червня 2011, 09:09 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
yanychar написав: я вибачаюсь, але, бігме, мені трудно опонувати своїм після того як я нині натовк пару-трійку москалів... От і не треба опонувати, навіть тут знають, як працює "ваша" прапагандістская машина, регулярно спілкуюся з людьми котрі дивляться (тільки!) російські канали, як кажут самі москалі, дійсно кришу зносіт, а шо казати про тих які там... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 24 червня 2011, 09:48 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
myrko написав: От і не треба опонувати, навіть тут знають, як працює "ваша" прапагандістская машина, регулярно спілкуюся з людьми котрі дивляться (тільки!) російські канали, як кажут самі москалі, дійсно кришу зносіт, а шо казати про тих які там...  Нє-е-е-е!  Практично щодня дивлюсь "Телеканал новин „24”, "5 канал", "Новий канал", "НТН". По "НТК" іноді крутять засідання Коломийської міської ради, а о 1-й ночі "Сяйво" передає коломийські плітки.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 24 червня 2011, 12:07 |
|
|
ага, напевно тому Ви, yanychar, часом такі’с ти мерзенні...  товчете москалів...
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 24 червня 2011, 16:22 |
|
|
вітаю всіх з п’ятницею! 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 24 червня 2011, 16:57 |
|
|
exp написав: ага, напевно тому Ви, yanychar, часом такі’с ти мерзенні...  товчете москалів... Та-а-а-а... може й так!..  Не стану сперечатись... Однак, можу сюди викласти саме те, за що я "товчу москалів". Разом з лінками. Є бажаючі помахати шаблею?! Лиш штанці не погубіть, - серед москалів теж є ціла купа "отнюдь неглупых" екземплярів. Не тільки одні йожики... Я все кликав з собою: "Хоч повоювати?! Ходи зі мнов!". Не бачу натовпу... 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 24 червня 2011, 17:18 |
|
|
yanychar написав: Та-а-а-а... може й так!..  Не стану сперечатись... Однак, можу сюди викласти саме те, за що я "товчу москалів". Разом з лінками. Є бажаючі помахати шаблею?! Лиш штанці не погубіть, - серед москалів теж є ціла купа "отнюдь неглупых" екземплярів. Не тільки одні йожики... Я все кликав з собою: "Хоч повоювати?! Ходи зі мнов!". Не бачу натовпу...  нє... це не моє... 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 24 червня 2011, 17:24 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
"Он яка розмова почалася,- відзначив подумки Голубєв.- На "ви" і без матюків..." В.Войнович. Життя й дивовижні пригоди солдата Івана Чонкіна.Але ви вже зовсім опупіли через тоту політику, відколи це ви одне одному викаєте? 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 24 червня 2011, 19:29 |
|
|
myrko написав: "Он яка розмова почалася,- відзначив подумки Голубєв.- На "ви" і без матюків..." В.Войнович. Життя й дивовижні пригоди солдата Івана Чонкіна.Але ви вже зовсім опупіли через тоту політику, відколи це ви одне одному викаєте?  він мені все ви та й ви, то і я віддаю тою ж монетою... 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |