|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 29 травня 2011, 20:24 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Ади! А дуже подібне на "южное побережье Белого моря". Там пару тижнів назад лід зійшов... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 29 травня 2011, 20:27 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
exp написав: ловив, рибу?  нє.. ми з кіндером фортецю з піску зліпили.. фа-а-айна вийшла , люди фоткатисі коло неї ходили , 4 години ліпили.. а рибу дітлахи сачками ловили , питали , чи ми не хочемо забрати .. мала хотіла , казала би я акваріум купив.. ледве переконав . що тота риба не буде жити у воді з-під умивальника.. хоча я злукавив , кефаль у прісній воді живе.. 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 29 травня 2011, 20:29 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Капітан написав: ви тут по мадярські вершики пишите... Таде по мадярськи, то по фінськи, а то набагато більша різниця ніж між російською і украінською, чи польською. Ні я, ні звичайний мадяр з того ніц не зрозуміємо  . Капітан написав: без нього хрен би найшов те море... маю на увазі те котре мені було треба...  а кіко там у вас тих морів, шо їх не мож найти без навігатора 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 29 травня 2011, 20:32 |
|
|
Цитата: а кіко там у вас тих морів, шо їх не мож найти без навігатора Адріатичне , Іонічне , Лігурійське , Тіренське....
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 29 травня 2011, 20:48 |
|
|
Капітан написав: Адріатичне , Іонічне , Лігурійське , Тіренське.... Точно, без навігатора заплутатися можна Капітан написав: мала хотіла , казала би я акваріум купив.. ледве переконав . що тота риба не буде жити у воді з-під умивальника.. хоча я злукавив  Хоч акваріум це самий дешевий вид "домашніх тварин", все одно треба думати перш ніж заводити, власне поки все йде нормально, то мороки мінімум, а от як заведеться якась гадость, то надовго (рибам укол, чи операцію не зробиш) найкардинальніший метод виведення зарази: риб у формалін, рослини - в смітник, пісок і декорації в кип'яток, сам акваріум - хлорочкою, потім залити нову воду і в зоомагазин - "усьо по новой" 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 29 травня 2011, 20:49 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Капітан написав: ... чи ми не хочемо забрати .. мала хотіла , казала би я акваріум купив.. ледве переконав . що тота риба не буде жити у воді з-під умивальника.. хоча я злукавив , кефаль у прісній воді живе..  Які проблєми?! Зачерпнув пару відер з моря та й уже!.. Моя мала колись-то привезла медузу і місяць тримала у кухні, на вікні, у 2-літровій банці!.. А відтак я вилив то всьо в унітаз, бо смерділо на всю хату...  myrko написав: Таде по мадярськи, то по фінськи, а то набагато більша різниця ніж між російською і украінською, чи польською. Ади, myrko зразу в"їхав!..
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 29 травня 2011, 20:54 |
|
|
yanychar написав: Ади, myrko зразу в"їхав!.. Профєсійо такоє 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 29 травня 2011, 20:56 |
|
|
Цитата: Ади, myrko зразу в"їхав!.. ще би , мадярська мова . відав , до угро-фінської мовної вітки відноситься... 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 29 травня 2011, 21:03 |
|
|
Капітан написав: ще би , мадярська мова . відав , до угро-фінської мовної вітки відноситься...  Відноситися, то вона відноситься, але розділилися вони напевно дуже давно, ніякої аналогії з подібністю словянських мов, чи германосаксонської мовної групи, або "римського клубу".
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 29 травня 2011, 21:09 |
|
|
таже Мадярщина , то взагалі біла пляма на тлі Европи .. найбільший жах водія початківця - заблудитися у Мадярщині... 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |