|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
SPY
|
Додано: 26 квітня 2011, 16:06 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Всім здороф-ф-ф, у порталу вроді седні день народження, чи може вже як і планували перенесли на 1 травнє? Мир, труд, май, коломийський портал? 
|
 |
exp
|
Додано: 26 квітня 2011, 16:10 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
SPY написав: Всім здороф-ф-ф, у порталу вроді седні день народження, чи може вже як і планували перенесли на 1 травнє? Мир, труд, май, коломийський портал?  та ми постійно переносимо, того року було 10, перенесли на цей рік, а цего року перенесемо на наступний... БорМан, вже допили? 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 26 квітня 2011, 17:30 |
|
 |
 |
|
|
exp написав: SPY написав: Всім здороф-ф-ф, у порталу вроді седні день народження, чи може вже як і планували перенесли на 1 травнє? Мир, труд, май, коломийський портал?  та ми постійно переносимо, того року було 10, перенесли на цей рік, а цего року перенесемо на наступний... БорМан, вже допили?  Я вам дам переносити! Ше грижу заробите так до переноситесь! Тре на порядку денному встановити охвіційне святкування/заливання присвячене створенню порталу, думаю Борман і Капітан мене підтримають))
|
 |
Капітан
|
Додано: 26 квітня 2011, 18:40 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
SPY написав: exp написав: SPY написав: Всім здороф-ф-ф, у порталу вроді седні день народження, чи може вже як і планували перенесли на 1 травнє? Мир, труд, май, коломийський портал?  та ми постійно переносимо, того року було 10, перенесли на цей рік, а цего року перенесемо на наступний... БорМан, вже допили?  Я вам дам переносити! Ше грижу заробите так до переноситесь! Тре на порядку денному встановити охвіційне святкування/заливання присвячене створенню порталу, думаю Борман і Капітан мене підтримають)) га? шо ?! ... святкування ??.. я за !!! 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 26 квітня 2011, 18:51 |
|
 |
 |
|
|
Капітан написав: га? шо ?! ... святкування ??.. я за !!!  exp написав: 23 квітня 2008 16:37: річниця створення Порталу 26 квітня... :cl: ось я про що... а то вже пройшло три роки як говорили і до цего чєсу так і нема встановлено того дня народження, ну якщо гора не йде до Магомеда всмислі адміністрація не організовує свєто: "Ура нам сі 11 роцків", то треба самим радитись коли зібратись і обмити то всьо, щоб пінгувалось, і кешилось не один рік... От і вирішити когди, не 26.04, коли самі знаєте шо сі стало... 
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 квітня 2011, 20:21 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
SPY написав: ... От і вирішити когди, не 26.04, коли самі знаєте шо сі стало...  Гвавт! І шо сі стало 26.04?!.. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 26 квітня 2011, 21:02 |
|
 |
 |
|
|
yanychar написав: SPY написав: ... От і вирішити когди, не 26.04, коли самі знаєте шо сі стало...  Гвавт! І шо сі стало 26.04?!..  а хто його знає, що сі сталось 26.04..., думав може ви мені скажете... при СССР казали що ніц не сталось, потім казали, що ніц страшного, а тепер кажуть, що вроді щось та й сталось. А я кажу коли будемо співати многі літа порталу та його серверам?)))
|
 |
exp
|
Додано: 26 квітня 2011, 21:55 |
|
|
SPY написав: А я кажу коли будемо співати многі літа порталу та його серверам?))) поняття не маю... 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 26 квітня 2011, 22:30 |
|
 |
 |
|
|
exp написав: SPY написав: А я кажу коли будемо співати многі літа порталу та його серверам?))) поняття не маю...  Їхала я, їхала і здибала Міхала - як казала моя покійна бабця, нехай земля їй буде пухом, а хто має знати, як не Ви? Борман, Капітан, скажіть щось цему адміністратору, наставте на путь праведний, бо я сі не годен 
|
 |
exp
|
Додано: 26 квітня 2011, 22:34 |
|
|
ага... 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |