|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 17 березня 2011, 13:01 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
митя грихльов написав: Погода "трохи" впливає на настрій,йо ше й як... 
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 17 березня 2011, 13:41 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
Погоджуюсь ! Окрім погоди на нас впливає ще безліч факторів ,просто погоду - ми замічаємо частіше чим ті інші фактори . Кожна "погода" - передає якусь емоцію ,а нам вирішувати ,чи приймати цю емоцію чи ні ! От до прикладу таке - нині хмарно ,відповідно може бути таким і настрій ,котрий буде супроводжувати нас в нашій діяльності .Звідси - результати діяльності можуть мати відпичаток погоди .Якщо провести іншу аналогію ,то в сонячний день ,на похоронах ,на нас погода не впливає - там ми не тішимося. Ми вирішуємо - що нам приймати ,а що ні ! Настрій змінюється ,коли ми "щось" робимо для себе ,інших ,також творчість ,дослідницька робота ..... ! 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 17 березня 2011, 14:46 |
|
|
все одно... коли на дворі похмуро і холодно, то приймай не приймай, все одно сумно 
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 17 березня 2011, 16:27 |
|
|
Якщо exp написав: все одно... - то це потреба . Пізнати свій сум ,пізнати те, Як ти по свому можеш і вмієш сумувати - ПРЕКРАСНО ! Іноді люди втікають від такого роду почуттів,але це навіть небезпечно ! Цей смуток варто прожити і не втікати від нього ! Пізнавши цю емоцію ,ми здатні допомогти іншим - сумним . ЕХР - це прекрасно,ти сильний ,коли здатний говорити про свої слабості (типу сум).Мене переповнюють відчуття поваги та радості за тебе .Повторююсь,але варто - тільки сильні люди ,здатні говорити про свої слабкі сторони . БУТИ - А НЕ МАТИ ,ПІЗНАВАТИ - А НЕ ВОЛОДІТИ ! 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 17 березня 2011, 19:14 |
|
|
 ади... я аж почервонів...
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 18 березня 2011, 09:14 |
|
|
вітаю всіх з п’ятницею! 
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 18 березня 2011, 11:48 |
|
|
Усім привіт ! exp написав: :oops: ади... я аж почервонів... Мені також не легко приймати ...і я також  . Що поробиш ,на свій адрес ,ми привикли чути більше негативу та критики ,всяких заборон ,закликів до покори ,це все ті "інтроекти" ,шо прикріпляли до нас : сімя,школа ,друзі ,релігія,економіка .......... . Відколи я на форумі ,відчув ,що почав приділяти більше уваги цій пятниці .В цей день - починаю скидати "оберти" і підготовлююсь до "вихідних" . Інколи задаюсь питанням - а шо робити НА ВИХІДНИХ ? і тоді відчуваю НАПРЯГ ! Вирішив себе не напрягати , - експерементувати на вихідних з відпочинком краще для мене ,чим прогнозовано здійснювати "ритуал відпочинку" . Оскільки конкретних пропозицій до відпочинку не маю ,то пропоную іншим експерементувати з своїм відпочинком (  ) ! 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 18 березня 2011, 13:40 |
|
|
митя грихльов написав: Мені також не легко приймати ...і я також  . Що поробиш ,на свій адрес ,ми привикли чути більше негативу та критики ага... людину хвалять тоді, коли їй це вже не потрібне і... коли вона вже це не чує митя грихльов написав: Інколи задаюсь питанням - а шо робити НА ВИХІДНИХ ? роки вже над цим думаю і нічо придумати не можу... 
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 18 березня 2011, 14:18 |
|
|
Але ти вмієш те своє "нічо" робити - можливо це роздуми .... пошуки .... Експерементувати - не класти мети і пробувати те ,що навіть не мож назвати відпочинок . Щоб відпочити ,тре втомитись !а щоб втомитись тре ...працювати ! Мож відпочити від стереотипного відпочинку ! У цій справі допоможе фантазія ,щоб не розчаровуватись у спробах пошуку нового,варто враховувати ті обставини в яких ти перебуваєш і те, що тебе оточує. Іноді варто себе перед відпочинком втомити фіз.працею ,творчістю ,.... А іноді і немає ні причини ні бажання відпочивати у вихідні , ПРОСТО ТАКА СТЕРЕОТИПНА НАЗВА ЦИХ ДНІВ - ВИХІДНІ ! 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 18 березня 2011, 16:24 |
|
|
митя грихльов написав: варто враховувати ті обставини в яких ти перебуваєш і те, що тебе оточує власне, з цього може і варто починати 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |