|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
митя грихльов
|
Додано: 01 березня 2011, 13:57 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
myrko написав: yanychar написав: Ліпше тріщитись "у вікно і відчувати свободу"!.. Бігме!!! або самому навчитися робити собі аватарку  все-таки, якась дія, а не триндьож...  http://www.youtube.com/watch?v=HkmJL46LTC8 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 01 березня 2011, 16:15 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
шось ви тут про якісь передові і війни... а без них... я от питав, хто шо робит у вихідні у Коломиї і ніхто мені не відповів...  п.с. а замість ДДТ волію послухати Моцарта 
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 01 березня 2011, 16:49 |
|
|
Хороший приклад ти подав ,свої потреби потрібно відстоювати !!! Скажу про себе і про свої вихідні (я М. емоц.): Вихідні - відрізняються від буднів тим,що є можливість побути на самоті ,побачити тих з ким не працюю,ну і з суботи на неділю - ля кураж . А ше ландаю по хаті ,переглядаю майно ,шпортаюсь у шуфляді з інструментами ніби так ,як би мав шось зробити,сортую папері,читаю ,а інколи берусь домальовувати свою картину "соціо Г коломия" .Мав би гітару ,то бринькав би. Граюсь з дитиною в нову гру (обовязково нову). У неділю не дивлюсь інфошок -ГОЛОВНА БІЛЬ  . Деколи шось готую :каву жінці зранку,грінки,..... .Намагаюсь сховати від себе мобільний ,але .... . Зранку люблю поспівати ,аби шо ,лиш би співалось ,-"жінка звісно рада".У ці дні - вихідні - не люблю ходити в гості ,і гостей до хати не пускаю,але жінка ....каже на чуть чуть,і почінаєси ,збігай по флєшку ...... ! А ше люблю побродити по місту - без мети ,і коли так,то обовязково кудись попадаю (до гурту  ) Якщо ще шось згадаю ,скажу,тема ЦІКАВА І МОЖЕ НАДИХНУТИ НА НОВІ ЕКСПЕРЕМЕНТИ !
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 01 березня 2011, 16:57 |
|
|
ого... скільки всього... я у неділю, як правило, нуджуся зранку до вечора... пограю трохи у танки, позазираю у вікно, рідко з ким здибаюся, бо всі чимось зайняті, хто спит, а хто так само відей нудиться... а ще зимою нема футболів... і в результаті від цього всього починає боліти голова... я вважаю, що нам бракує клубів за інтересами і великих торгових центрів, де б можна було провести вихідний (таких як у штатах, хто був, знає про що я кажу)... але якщо з торговими центрами не скоро шось вийде, то клуби можна робити і зараз... 
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 01 березня 2011, 17:41 |
|
|
exp написав: ого... скільки всього... я вважаю, що нам бракує клубів за інтересами і великих торгових центрів, де б можна було провести вихідний (таких як у штатах, хто був, знає про що я кажу)... але якщо з торговими центрами не скоро шось вийде, то клуби можна робити і зараз...  клуб за інтересами - я про це також думав ,говорив ,але .... Треба починати .У нас усі надіються шо хтось почне цю справу ....,але так видно їм це потрібно ! я побуду трохи з цим ,і поділюся пропозиціями - де ,які теми ,з ким ,регламент ,......(погуглю),а можна просто експерементувати і вигадувати своє нове .... "...в сімї новій вольній..." 
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 02 березня 2011, 11:02 |
|
|
Доброго ранку ! Шо то за така тиша - творча пустота ,чи Капітан таки передав план ! Типу передав і в темі "форум коломийської громади" каже- "куріт хлопці ,всі курять і ви не відставайте ,доста біленьку сьорбати ...  ! " Шутю звісно ,но і ...  також  .
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 02 березня 2011, 11:03 |
|
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 02 березня 2011, 11:04 |
|
|
нє... я капітановського плана не видів 
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 02 березня 2011, 11:09 |
|
|
exp написав: нє... я капітановського плана не видів  Цей план,відей, має здатність швидко  викурюватись 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 02 березня 2011, 19:41 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
от блін , вас на куриво пробило , аж вже і в цю тему димом занесло...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |