|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 23 грудня 2010, 15:24 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
всім привіт... у мене працює.. той , як каже оден колєга з Ослав, "СКАЛЬП "  .. бо вчера другий колєґа ,з Америки, по ньому надоїдав... а які новини.?.. ну окрім Миті звичайно.... ехр, ти як , віджив.. чи ше хоруєш?
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 23 грудня 2010, 17:16 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Капітан написав: всім привіт... у мене працює.. той , як каже оден колєга з Ослав, "СКАЛЬП " Тута теж уроді ужо заработала, цікаво чи на довго, але знову ж таки ніко з вас не зазеленивсі... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 23 грудня 2010, 17:53 |
|
|
ага , точно , нич зиленого ни є... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 23 грудня 2010, 17:56 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Капітан написав: ага , точно , нич зиленого ни є...  а у мене почали з'являтися 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 23 грудня 2010, 18:04 |
|
|
БорМан написав: Капітан написав: ага , точно , нич зиленого ни є...  а у мене почали з'являтися  ану дихни.... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 23 грудня 2010, 18:25 |
|
|
ги.. точно все фунґує..і з'явяється... у мене скайп був у офлайні....  БорМан ... дихати не тра.. перепардонююся... дихай собі на здоровлє.. 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 23 грудня 2010, 18:27 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Капітан написав: БорМан написав: Капітан написав: ага , точно , нич зиленого ни є...  а у мене почали з'являтися  ану дихни....  ти шо подумав що я про маленьких зелених чоловічків? 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Жива
|
Додано: 23 грудня 2010, 23:26 |
|
З нами з: 22 серпня 2009, 03:00 Повідомлення: 125 Звідки: Коломия
|
Митці Цитата: В душу з милом ,чи без нього ,і так не полізеш! Гг, розумієте  , а все ж ..гг пхаєтесь. І хто ж то про душу говорить. Цитата: Якшо ти "терпіла" шось,то навіщо іншим сприяти в цьому То я просто фразу не дописала:"Провокуєте на діалог, то, просто дозвольте йому відбутись. Без Вас.[/quote]" Цитата: я відей уже казав, інтелектуальна маструбація -позор,ганьба!!! Митка, хоча б в парі то може бути частиною доста приємного природнього процесу, якщо то не наодинці "сам з собою", як то має місце у вашому випадку. Цитата: доста бути такою "жабою"-а ше "жива"!!! Тутаво детальніше, конструктивну критику приймаю доуваги.
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 23 грудня 2010, 23:35 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
Ну ти і завелась! А скажи,якщо вмієш,шо конкретно ти відчуваєш зараз? Бо ця інтелектуалізація,без опису своїх відчуттів,велика купка -просто букв! А конструктивна критика коштує чи малі гроші!!! Можливо про щось і домовимось! 
|
|
 |
|
 |
Жива
|
Додано: 23 грудня 2010, 23:59 |
|
З нами з: 22 серпня 2009, 03:00 Повідомлення: 125 Звідки: Коломия
|
Цитата: Ну ти і завелась! То про машину так я зазвич. говорю. Або про дядьок, що мастурбують наодинці  . Цитата: А скажи,якщо вмієш,шо конкретно ти відчуваєш зараз? Що за емоційний вампіризм?! Спокій, цілковитий. Як зміючка, або нє, краще, як жаба. От зараз трасьну ротом і повечеряю сухофрухтовою мушкою. Цитата: Можливо про щось і домовимось! Уже домовились: діалог без Вас. Принаймі, оттого монологового.+ Бо ні респекту, ні конструктиву ні до Вас, ні від Вас поки. Про які гроші мова може йти!?!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |