|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
митя грихльов
|
Додано: 20 грудня 2010, 20:28 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
Але ж проходить? Чи як? 
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 22 грудня 2010, 13:34 |
|
|
А може то в тебе алекситимія- "немає слів для почуттів"?! Шутю,але й варто подумати! 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 22 грудня 2010, 16:20 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
всім привіт, як там справи на фатерлянді?... новини , пльотки ... чутки , бріхні... розказуйте... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 22 грудня 2010, 16:56 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
ніц не знаю, лежу ледве теплий
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 22 грудня 2010, 18:07 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
exp написав: ніц не знаю, лежу ледве теплий капец... о тебе приклало... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 22 грудня 2010, 18:47 |
|
|
"Долізти" до нета-ти годен,запитання в тему! "Експертушка"-ти косиш,і хочеш аби тебе жаліли,та бавили! Бо незнаю я такої хвороби (аби 100 років хворіти),а може й то в тебе така собі іпохондрія-це коли дохтор лікує,а "пацієнт далі пхає пальці в розутку"! І ще одне,чому ти про "псевдохворобу" ані слова,боїшся шо пропаде? 
|
|
 |
|
 |
Жива
|
Додано: 23 грудня 2010, 00:10 |
|
З нами з: 22 серпня 2009, 03:00 Повідомлення: 125 Звідки: Коломия
|
Шановний Митику!Не розказує, бо мабуть не хоче, аби такі ГАВРИКИ як ВИ  , тратили свої ТЄЖКОЦІННІ ЖЄЛІ на нього. Вашими молитвами та добрими побажаннями інших форумчан, сподіватимемось, скоро одужає. Нє, хіба можна настільки очевидно лізти в .. без мила?! Ну.., і що Ви там забули, раз лізете?? Спамить тут монологівщиною, щоб його качка копнула!  Вже свідомо не читаю теми з Вашими коментами. Та таке собі жодна ТРЕМБІТА, навіть найшлякотрафленіша, не дозволяла!!Мала трохи стримання і до жартів. Провокуєте на діалог, то, будьте такі ласкаві, просто дозвольте йому відбутись.
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 23 грудня 2010, 00:43 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Жива написав: Шановний Митику! Нє, хіба можна настільки очевидно лізти в .. без мила?! Знаєте, Жива, не варто чіпати цю жертву психоаналізу, бо воно почне ще більшими купами викладати тут своє геніальне індивідуальне враження непересічної особистості.
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 23 грудня 2010, 10:13 |
|
|
Жива написав: Шановний Митику!Не розказує, бо мабуть не хоче, аби такі ГАВРИКИ як ВИ  , тратили свої ТЄЖКОЦІННІ ЖЄЛІ на нього. Вашими молитвами та добрими побажаннями інших форумчан, сподіватимемось, скоро одужає. Нє, хіба можна настільки очевидно лізти в .. без мила?! Ну.., і що Ви там забули, раз лізете?? Спамить тут монологівщиною, щоб його качка копнула!  Вже свідомо не читаю теми з Вашими коментами. Та таке собі жодна ТРЕМБІТА, навіть найшлякотрафленіша, не дозволяла!!Мала трохи стримання і до жартів. Провокуєте на діалог, то, будьте такі ласкаві, просто дозвольте йому відбутись. В душу з милом ,чи без нього ,і так не полізеш! Якшо ти "терпіла" шось,то навіщо іншим сприяти в цьому,а нє- " просто дозвольте йому відбутись.[/quote]",Шо за мазохізм,-дитинко!!!І доста бути,такою "жабою"-а ше "жива"!!! Побудь з цим !!!!!!!!!! і не читай "свідомо" мене!!!!!!! 
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 23 грудня 2010, 10:21 |
|
|
myrko написав: Жива написав: Шановний Митику! Нє, хіба можна настільки очевидно лізти в .. без мила?! Знаєте, Жива, не варто чіпати цю жертву психоаналізу, бо воно почне ще більшими купами викладати тут своє геніальне індивідуальне враження непересічної особистості. Мурко, я відей тобі уже казав, інтелектуальна маструбація в твому віці -позор,ганьба!!! Але то може десь колись,дойде до тебе!  І не лижи дупи садістім, котрі сприяють мозахізму !!! Це ти мубуть про свою жертву психоаналізу,бо я надаю перевагу гештальту!
Востаннє редагувалось митя грихльов в 23 грудня 2010, 12:52, всього редагувалось 1 раз.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |