|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 12 грудня 2010, 16:19 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
та вони всю пляшку не випили... 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 12 грудня 2010, 16:53 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
П'яний протверезіє, дурень - ніколи. Сарача настільки зазомбоване, що кожну приватну бесіду сприймає, як рекламу. Так можна сказати, наприклад, що я і Капітан рекламуємо Nikon, а БорМан і Yury - Pentax (от блін, каноніста нема - не порядок, чуєш, exp  ). Гм... "вчені знайшли у всесвіті велитенські чорні дири", та не у всесвіті є чорні дірки, а, скоріше, у когось в голові; в космосі, якраз, тих чорних дірок ніхто ніколи не бачив, вони просто вирахувані фізиками, як теоретична можливість, але шо двоєшникові пояснювати... P.S. а Ватикан, все-таки, не банда, а держава. 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 12 грудня 2010, 17:03 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
myrko, не переймайся так, хтось хоче і пожартувати часом... нехай 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 12 грудня 2010, 17:17 |
|
|
exp написав: myrko, не переймайся так, хтось хоче і пожартувати часом... нехай  Та не переживаю я, просто форум на срач перетворюється, але за це вже ти маєш перейматися, в мене своїх проблєм доста: от, дві хвилини тому позвонили: "Пане вчителю, ми стоїмо в такому-то магазині перед гітарою, прошу сказати - вона добра, чи нє?" Так, ніби в мене "третій ґлаз" і я бачу, шо там у тому магазині... 
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 12 грудня 2010, 17:52 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
митя грихльов написав: Справжнє похмілля від біленької наступає через 2 тижні після останнього вживання,і тим самим провокує повторне вживання.Вибачте за коментар(алкоголіки цього не люблять  ),але реклама оковитої -ганьба!  Підвищена дратівливість-також наслідки горілки  Як не сумно, але це правда. Про «енергетики» навіть не говорю. Там вопсче жесть. myrko написав: просто форум на срач перетворюється, Краще прикрий, ніж мертвий 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 12 грудня 2010, 18:28 |
|
|
ГомоУкраїнус написав: Краще прикрий, ніж мертвий   Тогди йо. 
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 12 грудня 2010, 19:13 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
інтроекція так як вона є!!!
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 12 грудня 2010, 19:49 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
митя грихльов написав: інтроекція так як вона є!!! Цей сайт приватний? Таке враження ніби я попав у чуже село до "приватного" клюбу! Чи то я на екзамені з інтелектуальної власності? Можливо я й "когось" обурюю,але ми всі,перед тим,як проковтнути яблуко його розжовузмо,ми критикуємо ідею,перед тим ,як прийняти її! Для чого скільки інтелектуалізації?Так можна отілеснити багато емоцій і мати коліт,чи язву....! Я в свою чергу намагаюсь бути спонтанним та емоційним! А "Ви" в свою чергу забороняєте все,що не по вашому,не мені "Вам" класти діагноз,але це схоже на класичний невроз! НЕВРОЗ- по Фрейду:- подавлення лібідних імпульсів,заборонених суперего;по Райху:- соціальна заборона на прояви генітальних імпульсів;по Перлзу:-невроз повязаний з накопиченням незавершених Гештальтів-повністю або частково незадоволених потреб...! Форум на мою думку існує для того,щоб проявляти себе,являється діючою силою контакта з настоящим,в котрому відбувається наша творча адаптація! Я не хочу тут тільки конфліктів(хоча в конфлікті також народжується істина),моя присутність тут вказує на потребу нових контактів! Я присутній тут і тепер ,як неповторна особистість(як і кожен з нас),залишаючись тут самим собою,а не для самого себе! 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 12 грудня 2010, 20:53 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
myrko написав: exp написав: myrko, не переймайся так, хтось хоче і пожартувати часом... нехай  Та не переживаю я, просто форум на срач перетворюється, але за це вже ти маєш перейматися, в мене своїх проблєм доста: от, дві хвилини тому позвонили: "Пане вчителю, ми стоїмо в такому-то магазині перед гітарою, прошу сказати - вона добра, чи нє?" Так, ніби в мене "третій ґлаз" і я бачу, шо там у тому магазині...  у таких випадках треба казати - у мого телепата нині вихідний 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 12 грудня 2010, 21:02 |
|
|
БорМан написав: у таких випадках треба казати - у мого телепата нині вихідний  Ти сі шкіриш, а тут з ними працювати тра. 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |