|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 04 грудня 2010, 20:58 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
exp написав: Цитата: о-о, саме такі ліки більш дієві... випивши такі ліки я напевно би вмер... може це дійсно дієво  та ніфіґа би не вмер , ади , ми всі , кого ти знаєш , ше живі.. 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 05 грудня 2010, 01:08 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
exp написав: ніхто не хоче посидіти біля слабого  Так не интересно, ты же не пъешь, ты это болеешь. Сегодня пила коньяк, чтоб ты побыстрей поправился. А по поводу горла и голоса, у каждого свои способы. В аптеках много всего продается, А можно например: горячее молоко с мёдом и маслом сливочным (если сможешь выпить такую гадость) вообще-то помогает.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 05 грудня 2010, 13:53 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
таки ніхто не хоче... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 06 грудня 2010, 16:15 |
|
|
Доброго увсвім дня , ну як там ? ехр , ти вже відужів , чи ше слабуєш ?
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 06 грудня 2010, 18:43 |
|
|
Цитата: ехр , ти вже відужів виглядає, що швидко аж ніяк не вийде 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 07 грудня 2010, 19:40 |
|
|
Доброго всім вечора.. ну шо , як на фатерлянді ?.... я тут тівілізір дивлюсі і си тащу з расєйської реклями .. там де Дроздов ричить тіґрою.. Жанна Фіскє..і ше якісь люди... це тіпа на захист тих самих тіґрів...от тіко не розумію як ричачи можна тих звірів захистити .. і з боку то таки дуже дибільно виглядає... 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 07 грудня 2010, 20:28 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Привіт усім! Капітан написав: і з боку то таки дуже дибільно виглядає...  Та це вони не тигрів рятують, а себе рекламують - піар, чи на хлопський розум - вий..уються тобто. От того я у всілякі благодійні фонди грошей не даю, не того шо шкода, а того шо дуже мала вірогідність, шо бабло дійде до потерпілих, а не осяде в кишенях тих, хто тими фондами орудує; а там завжди крутяться якісь слизькі "лічності", а бюрократів (секретуток) відав більше, ніж самих потерпілих.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 07 грудня 2010, 23:33 |
|
|
та я ніколи і не вірив у тоті фонди , особливо ті шо бабло на захист природи збирають.. то така файна лажа .. там ні проконтролюєш ніц, ні докажеш, а капусти по швидкому можна нарубати і бабло відмити таки зручно.. тут вніс у фонд.. а там вийняв і реалізував... файно каламутят.. мені просто не подобається коли у такі афери поважних людей , як у даному випадку Дроздов.. той шо у світі тварин вів... впутують.. я проти того чоловіка ніц не маю, як на мене то поважна людина , а ним прикриваються .. тай виглядає він у тій рекламі вибачте як дибіл..
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 08 грудня 2010, 11:48 |
|
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 08 грудня 2010, 13:02 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
exp написав: не бачив цієї реклами і не дивися 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |