|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 21 листопада 2010, 23:04 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
я би взагалі тіво місяці , і пів місяці , заборонив як свастику , з точки зору християнина , маю повне право.. навіть більше..
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 21 листопада 2010, 23:21 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Жива написав: мені краще подобалося б не аполоністичні, а афінистичні(то не історичні парадигми, а такі собі власні, Та то просто асоціації з давньогрецькими богами, прийняті в науковому світі, в XIXст., під час класифікації типів культур (такий собі, чисто чоловічий підхід до справи  ), якраз жіночі відповідники можуть бути: Атена - Афродита, якщо Вам так більше подобається  . Жива написав: Та й в Нотрі ... То, взагалі, дивний кавалок середньовіччя ( так і не добудований), одні химери чого вартують.
|
|
 |
|
 |
Жива
|
Додано: 21 листопада 2010, 23:48 |
|
З нами з: 22 серпня 2009, 03:00 Повідомлення: 125 Звідки: Коломия
|
myrko написав: Жива написав: мені краще подобалося б не аполоністичні, а афінистичні(то не історичні парадигми, а такі собі власні, Та то просто асоціації під час класифікації типів культур (такий собі, чисто чоловічий підхід до справи  ), якраз жіночі відповідники можуть бути: Атена - Афродита, якщо Вам так більше подобається  . Та подобається, лиш допоки отой фемінізм)) до лесбійства в мою сторону не переростає. Чогось толерантність не завжди правильно трактують. Жива написав: Та й в Нотрі ... То, взагалі, дивний кавалок середньовіччя ( так і не добудований), одні химери чого вартують.[/quote] Усе там добудоване)), виглядає цілісно у всякому випадку ) Капітан написав: я би взагалі тіво місяці , і пів місяці , заборонив як свастику , з точки зору християнина , маю повне право.. навіть більше.. Право хіба для самого себе(не ображайтесь  ) Як на мене, якщо відмовлятись від того, на чому тоті релігії базуються, зникне їх розуміння, якщо вже не зникло. Ви звертали увагу, з яким пієтетом жиди і араби в нерідних країнах своїх традицій дотримуються! То далеко не укр.чи рос. євреї , яких Євросоюзькі за таких навіть не вважають за поїдання свинини чи ще якісь "промахи". Нам би так за своє триматись!
|
|
 |
|
 |
Жива
|
Додано: 21 листопада 2010, 23:51 |
|
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 21 листопада 2010, 23:53 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Доречі, так мені сподобалась укр. мова в Нотр-Дамі а уявіть укр.мова в у Ватикані, Петровому соборі ото також було враження 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 21 листопада 2010, 23:57 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
капітан, що там сі стало, шо у тебе забрали... не пойму 
|
|
 |
|
 |
Жива
|
Додано: 22 листопада 2010, 00:11 |
|
|
Починається розбір польотів exp написав: Цитата: Доречі, так мені сподобалась укр. мова в Нотр-Дамі а уявіть укр.мова в у Ватикані, Петровому соборі ото також було враження  Коли Ви були свідком того гарного дійства? (ехр., поможіть з паролем, будь ласка)
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 22 листопада 2010, 00:35 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Жива написав: Коли Ви були свідком того гарного дійства?
Кілька років тому назад по росТБ транслювали як Папа (тоді ще Іоан Павло ІІ) на Великдень українською бажав нам "вешелих швят". Це я сам видів...
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Жива
|
Додано: 22 листопада 2010, 00:44 |
|
|
Е, то два слова. А тут все правлення! Лиш звернення і проповідь були французькою, ну для прОсвіту темної маси 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 22 листопада 2010, 01:52 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Жива написав: Е, то два слова. А тут все правлення! Лиш звернення і проповідь були французькою, ну для прОсвіту темної маси  Тре було то записати /бодай на мобільник, бодай частину/ і викласти сюди!.. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |