|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
TiMoXA
|
Додано: 24 серпня 2009, 06:11 |
|
|
Цитата: Grindex пише:
з коломийських форумчан є хтось у Лемберзі, оцей. вродє, Taran2L.
|
|
 |
|
 |
Grindex
|
Додано: 24 серпня 2009, 15:43 |
|
З нами з: 07 липня 2008, 03:00 Повідомлення: 742 Звідки: Padova, Italia
|
Вісх з днем Незалежності нашої Неньки України. ://: ://: ://:
Слава Україні!!!!!!! ://: :k|: ://:
|
|
 |
|
 |
Grindex
|
Додано: 24 серпня 2009, 15:45 |
|
|
Цитата: Генерал Справедливість пише:
оцей. вродє, Taran2L.
О, точно, я навіть і забув, що в мене є навіть його телефон, дякую Генерал Справедливість, що нагадалисти :D ....
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 24 серпня 2009, 16:26 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Вісх з днем Незалежності нашої Неньки України.
Слава Україні!!!!!!!
"Российский премьер Владимир Путин поздравил свою коллегу Юлию Тимошенко с Днем независимости Украины, который будет отмечаться 24 августа.
«Уважаемая Юлия Владимировна,
Сердечно поздравляю Вас с Национальным праздником Украины – Днем Независимости.
Рассчитываю, что плотная совместная работа наших правительств будет способствовать решению практических задач двустороннего сотрудничества и созданию благоприятной атмосферы для развития всего комплекса отношений между Россией и Украиной.
Желаю Вам и всем гражданам Украины счастья и благополучия», – цитирует текст поздравления посольство РФ в Киеве."
Путин «сердечно» поздравил Тимошенко с Днем независимости Украины. О поздравлении Медведева ничего не известно
Зі свого боку мені залишається тільки приєднатись до "сердечных" поздоровлень "нашева дараґова Владіміра Владіміровіча"!.. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 24 серпня 2009, 16:39 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Вісх з днем Незалежності нашої Неньки України.
Слава Україні!!!!!!!
Героям Слава!
Як там проходить святкування у Лемберзі?
|
 |
Grindex
|
Додано: 24 серпня 2009, 20:15 |
|
|
Цитата: SPY пише:
Як там проходить святкування у Лемберзі?
- кльоцко проходить, тіко що повернувся з однієї акції де танцювали "галицьку польку" було 175 пар.....
..... я ото теж хтів бим затанцювати, але немав пари, тому стояв i втикав на то дійство, тай кусав лікті від заздрощів, отом си згадав ще й про нашу Хуцулку, що вона в нас теж танцюриця то ще більше розстроївся...
..... з того горя пішов в "Світ Кави" тай дві "шарлотки" втоптав, зараз знов прийшов на роботу і працюю в поті чола :b_: ,
чекаю закінчення роб. дня і піду ще на якийсь концерт, бо чув що до Львова має "впасти" декілька зірочок нашої естради,- коли біг на роботу то видів як Руслана розігрівалась і провіряла апаратуру, то мені ще настрою спортило, бо Руслана в живу якесь таке мацьопке створіннячко що ледви її видко, а я свого часу був в неї закоханий :) :idea: :D
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 25 серпня 2009, 00:47 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Ну шо , хто ще нині як святкував? Бо я тіко шо з роботи приїхав...Ше навіть не вечеряв... :roll:
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 25 серпня 2009, 01:34 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Привіт! Усіх з святом! ://:
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 25 серпня 2009, 01:41 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Руслана в живу якесь таке мацьопке створіннячко що ледви її видко, а я свого часу був в неї закоханий
Ну, коли я її бачив останній раз в живу, вона ще дійсно була мацьонька, а закоханий я був тоді в свою майбутню дружину, до котрої в той час юна Руслана Лижичко бігала в консу на уроки сольфеджіо (педпрактика, один рік). :D
|
|
 |
|
 |
Жива
|
Додано: 25 серпня 2009, 04:18 |
|
З нами з: 22 серпня 2009, 03:00 Повідомлення: 125 Звідки: Коломия
|
Привіт :( . Хто ще не спить?
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |