Цитата:
Капітан пише:
Як надумаєш йти то я з тобою , Задєлаю.
:arrow:
Звичайно, можна відкрити тему: "Все про гомосексуалізм", але, як на мене, то об'єкти, тобто суб'єкти не вартують тієї честі, най це буде вже тут:
А, якщо серйозно, то гомосексуалізм для мене особисто, власне не прояв свободи «волєіз’явлєнія», а хвороба.
До речі нетрадиційна орієнтація присутня і в тваринному світі, особливо коли тварина знаходиться в «ненормальних», неприродних умовах, про що дуже добре знають біологи і наглядачі зоопарків. В «дикій» природі, осіб схильних до «кольоровості», тут же знищують більш сильніші «правильні» стадні родичі – такий природній відбір.
У людей, власне, «...цивілізація і її тяготи.» A propo, гомосексуалізм на генетичному рівні, тобто «похибки природи» в людському суспільстві, завдяки чисельності досить великі, та всеж складають 0,01%, чи щось біля того, від популяції. Все решта – «відхилення» набуті. Пару простеньких прикладів, (звичайно все набагато складніше у кожному конкретному випадку) як це «ферцеклює»:
1. Фізіологічний фактор, або чому серед чоловіків-артистів балету так багато «голубців». Не секрет, що праця серйозного танцюриста набагато важча за працю шахтара, там навантаження на організм, як у пілотів, чи космонавтів (хто не вірить, запитайте спеціалістів). З другого боку страшенне протиріччя, як і в інших видах мистецтва: цей напружений труд має так податися, що все free & easy, тобто дуже легко і невимушено. І от, коли пересічний мозок і так не справляється з фізичним навантаженням, саме в цей момент непосильної праці йому показують чарівне жіноче тіло, намагаючись довести, яка це краса. Як результат, «психіка» кидається в іншу крайність...
2. Соціально-правовий фактор. В Європі, а особливо на Півдні в США, під гаслом захисту прав жінки, а насправді з ціллю виманити побільше грошей у народу, «адвокати-жидяри» (під «жидяри», маю на увазі людей з «опрєдєльонним складом ума», а не національну приналежність, чи віросповідання) понавигадували велику кількість правопорушень, які можна підвести під «сексуальне домагання». Там навіть двозначний погляд, чи звернення, не кажучи вже про (Боже упаси) дотик, трактують як сексуальне домагання. З другого боку з «нетрадиційними» таких «законних» проблєм нема. І от, пересічний індивідуй підсвідомо вибирає шлях найменшого опору...
3. Маніпуляція масовою свідомістю. Пригадайте, скільки повідомлень з масмедіа виливається на наші голови про людей мистецтва нетрадиційної орієнтації, скільки фільмів, особливо американських є про це. Там вам розкажуть, що мистецтво гетеросексуалів примітивне, грубе, одноманітне і прямолінійне, дійсно сюжети – «я тебе люблю, а ти мене - ні» вже всім набили оскомину, чи не краще: «вона кохала його, а він кохав іншого...» і в такому ж дусі. З цими гаслами, а насправді з ціллю...(див. пункт 2) «жидяри-воротили» від шоу-бізнеса протягують «голубців» і «лезбі» на подіуми, бо по-перше ці люди, як правило з цілим «букетом» хвороб і психічно страшно нестійкі, тобто найбільш легкоманіпульовані, по друге, власне, через «нетрадиційність» правово- найменш захищені (див пунк2). А пересічний громадянин, дивлючись на ввесь цей цирк думає: «...як це здорово бути «нетрадиційним!»
Звичайно, це тільки декілька зауважень, але по-моєму, тема не варта подальшої розробки.