|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Dана
|
Додано: 08 грудня 2008, 22:06 |
|
З нами з: 19 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 926 Звідки: Коломия
|
снігу
взагалі то можна і завтра :D
_________________ ubi concordia, ibi victoria
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 08 грудня 2008, 22:11 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
О-о , моя мала таки снігу хоче , а не дивиться на те, що у тата літній транспорт... :D
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Dана
|
Додано: 30 грудня 2008, 23:26 |
|
З нами з: 19 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 926 Звідки: Коломия
|
[COLOR=red]Дорогі
родичі, друзі, одногрупники і всі, хто прислав найкращі вітання у 2008
році!!!!Спішу повідомити:НІЧОГО НЕ ЗБУЛОСЬ!!!!!!!!!! [/COLOR]
Відповідно,
в 2009 році прошу присилати грішми, алкоголем або подарувати
індивідуальний краник від газової труби, яка іде на Європу!
ЗАЗДАЛЕГІДЬ ВДЯЧНА!!!!!!!!!!!! ..:D
_________________ ubi concordia, ibi victoria
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 30 грудня 2008, 23:35 |
|
|
Сонячна , кажуть що у Кляштор привезли губозакатні машинки , можу подарувати. :D
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 31 грудня 2008, 03:43 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
А я дуже хочу, щоб в Новому році демонтували ці жахливі сіті-лайти,
які спаплюжили сотку і історичний центр Міста...
|
|
 |
|
 |
Grindex
|
Додано: 31 грудня 2008, 05:16 |
|
З нами з: 07 липня 2008, 03:00 Повідомлення: 742 Звідки: Padova, Italia
|
Ащо то за біда така - оті сіті лайти сі мпжна якось на тово зирькнути, якусь хвоточку зробитиш?
Повертаючись до теми, зараз найбільше хочу зустріти новий рік так як минулого року - в Коломиї.
Піти з батьком і з вуйком в сауну, там чуть-чуть "розігрітись".
Потім прийти до дому, де на тебе вже чекає накритий стіл, посидіти з родичами, потеревенити про те як пройшов рік. потім піти до ялинки, до того моменту поки Президент не почав розказувати як гарно у нас пройшов минулий рік (я не хотів портити собі святковий настрій тому і пішов до ялинки) випити рюмку гадості під назвою "Одесське шампанське".
потім залетіти в Кантрін де на тебе чекають друзі-однокласники, з ними знов ж таки потеревенити, все це само собою під горілочку. Яку ми почали пити ще під час вечері краще вже нічим не мішати, і десь так в 4 годині ранку можна взяти таксі і поїхати з тими ж друзями до когось на дачу в гори.
де вже є якась кумпанія така ж вже підігріта як і ми, в 10 годині якщо ще маєм сили то можна на кульках попробувати зїхати з горки, але переконавшись що це погана ідея краще повернутись до столу або до ліжка все залежить від здоров"ячка....
Я зміг витримати 25 годинний марафон вливання без яких би то не було наслідків для здоров"я правда потім спав 15 годин, але 1 раз нарік думаю то можна...
Зараз все буде трішки подругому... подивимось як воно тут пройде...
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 31 грудня 2008, 14:08 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
Цитата: Grindex пише:
Ащо то за біда така - оті сіті лайти сі мпжна якось на тово зирькнути, якусь хвоточку зробитиш? Сітілайти в Коломиї
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 31 грудня 2008, 14:53 |
|
|
М-да пане Grindex, ви то так все файно розмалювали , що аж моя уява, котра ще спала , пробудилася і почала мені малювати райдужні картинки з минулого. :)
Пройде цей Новий рік у мене , підозрюю що не дуже , бо з компанєйських батярів буду лиш я , нє ну буде ще мій колєґа італієць з жінкою і потомством , але він не п'є , колись своє вже відпив , так що самі розумієте поговорити на сер'йозні теме не буде з ким. Тай телевізор не знаю як будемо ділити , вони на відміну від мене по нашому не тойво , не розуміють , одним словом засада . Ой мабуть надеруся я з того всього. :D
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 31 грудня 2008, 16:27 |
|
|
Цитата: Капітан пише:
Ой мабуть надеруся я з того всього.
...і сам з собою поговорю)))
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 06 січня 2009, 18:22 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
Больше всего сейчас хочу пшеницу с маком.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: majestic-12 [bot] і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |