|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 01 січня 2015, 01:34 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
А, найперше, подай нам Господи, вибити врага і супостата за границі нашої держави, дай нам Боже, вигнати кацапа "калхозного" - за хутор Михайлівський, - за присілок Ізваринський, - за пмт Пушкарне, - за пмт Гоптівка
Богородице, діво, поможи нам!
Як і 3 тис. років тому просимо, Господи, дай нашим воякам, аби виділи тоту нечисть і вдень і вночі!.. А решту вони самі зроблять! Подай нам, Господи! Ти всемилостивий і всемилосердний. Ти видиш кому нині є найгірше у цьому світі! Господи, ти ж ітак видиш хто каже правду, а хто бреше! Господи, заступись за нас! Бо що й кому ми завинили?!!
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 01 січня 2015, 12:12 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
всіх з першим днем Нового року !!! 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 01 січня 2015, 13:11 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Капітан написав: всіх з першим днем Нового року !!!  Приєднуюсь до привітань! Щоб у Новому році хлопів коза не задовбала і жінок не підводив козел.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 03 січня 2015, 19:25 |
|
|
ну що , як казав лєгітімний , ялинкою прпі№джений , гєноциди , як житє, олів'є доїли ? 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 04 січня 2015, 01:26 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Та де там?!..   Лиш трохи повід'їдали... олів'є
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 06 січня 2015, 18:35 |
|
|
Кравасісі вже замовкли, І йолки стали Ялинками. Цунамі спить, мовчать вулкани, Затих Ірак, хропе Обама. Лиш в нас гуляють всі і всюди, Святкують і радіють люди. Бурлить і місто і село, Бо в Україні вже Різдво! 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 07 січня 2015, 17:11 |
|
|
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 18 січня 2015, 22:11 |
|
|
Сьогодні люди йдуть із Богом в серці, Щоб сполоснутись у святій воді. І вірю я, що добре все озветься, Що все на краще, зміниться в житті! Що та вода, гріхи всі наші змиє, Очистить душі, і внесе добро, Й озвуться тихо, віра і надія, І нас осяє ніжності тепло! Неначе Бог усіх благословляє, Своїх наївних дорогих дітей, Й з молитвами священик окропляє, Джерельну воду, і усіх людей! Молитви щирі, зміст їх залишився, У нас в серцях, на все життя, навік. Сьогодні Бог, Ісус наш охрестився, Душа свята, а тілом чоловік! Вода священна, ми її сприймаєм, Як перший крок до світлого знамення, Й усю рідню, і друзів привітаєм, З великим святом, Божого Хрещення!!!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 06 лютого 2015, 20:50 |
|
|
всім привіт .... ох тут нині сніги ввалили , десь з пів метра за 12 годин ...я з ранку їхав на роботу по цілині , як корабель ...з 50 чоловік на зміну приїхали десь 15 ..в основному хто живе у місті , було пару камікадзе з периферії ..начальство як правило о 7-й вже на роботі , сьогоді біля 9-ї , і то лиш один...трактори дороги просували , але так валило , що за трактором зразу засипало ...  тепер на вулиці плюси , все тече..
|
|
 |
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 06 лютого 2015, 21:45 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
Привіт.А тут сухо, в криницях рівень води впав сильно.В селі метр води в криниці лишився. 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |