|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Бодя
|
Додано: 28 лютого 2012, 13:25 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
У людей нема помітного бажання постійно брати особисту участь не у суспільному житті країни а у процесі просування "отдєльних лічностей" до корита під різними правильними гаслами, я так мислю. Рано чи пізно "лапша" обпадає. Люди втратили довіру до всіх лічностєй а справжнього лідера і патріота уже нема, останнього успішно протаранили камазом. І один з основних чинників - точка неповернення вже пройдена, в глобальному, геополітичному масштабі. Ірак чи Іран (Хусейн), Лівія, Югославія... останнім часом шось повсюду революції, повстання, опозиціонери. І ніде, після цих заворушень, нема навіть третини того добробуту, котрий був до. Варіантів не багато, 1 - влада тихенько просуває правила геополітичних замовників (все типу мирно але всюди криза, інфляція...) 2 - коли перший не проходить то нізвідки чомусь появляється опозиція, повстанці, революціонери в результаті ше гірше як в першому варіанті. і 3-й - вводяться війська з любої, висосаної з пальця, причини. Результат - повний розвал всього. Отаке вісілє любі друзі, то-во, хлопчики і дівчатка
|
|
|
|
|
nachtigall
|
Додано: 28 лютого 2012, 14:03 |
|
|
Бодя написав: У людей нема помітного бажання постійно брати особисту участь не у суспільному житті країни а у процесі просування "отдєльних лічностей" до корита під різними правильними гаслами, я так мислю. Рано чи пізно "лапша" обпадає. Люди втратили довіру до всіх лічностєй а справжнього лідера і патріота уже нема, останнього успішно протаранили камазом. І один з основних чинників - точка неповернення вже пройдена, в глобальному, геополітичному масштабі. Ірак чи Іран (Хусейн), Лівія, Югославія... останнім часом шось повсюду революції, повстання, опозиціонери. І ніде, після цих заворушень, нема навіть третини того добробуту, котрий був до. Варіантів не багато, 1 - влада тихенько просуває правила геополітичних замовників (все типу мирно але всюди криза, інфляція...) 2 - коли перший не проходить то нізвідки чомусь появляється опозиція, повстанці, революціонери в результаті ше гірше як в першому варіанті. і 3-й - вводяться війська з любої, висосаної з пальця, причини. Результат - повний розвал всього. Отаке вісілє любі друзі, то-во, хлопчики і дівчатка це все світова змова і жидо-масони, а ще москалі, мусульмани, негри та інші інородці коротше, крокодил не водиться й не росте кокос. виходу з жопи немає, а якщо є, то він теоретично комусь вигідний і мали ми в носі щось робити і не будемо вестися на спроби витягти нас з жопи (воно ж вигідне світовим змовникам і жидо-масонам ). головне, щоб в даний момент нам ніхто не перешкоджав пускати бульки, коли сидимо по вуха у гівні
_________________ Vita sine libertate, nihil
|
|
|
|
|
collagen
|
Додано: 28 лютого 2012, 14:21 |
|
|
nachtigall, шото ти гониш...
|
|
|
|
|
nachtigall
|
Додано: 28 лютого 2012, 15:40 |
|
|
collagen написав: nachtigall, шото ти гониш... ні, я цілком серйозно особливо про крокодила і кокоси
|
|
|
|
|
Бодя
|
Додано: 28 лютого 2012, 21:53 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
Отак, цілком сірозно, і керуют керманичі.
|
|
|
|
|
nachtigall
|
Додано: 28 лютого 2012, 22:37 |
|
|
Бодя написав: Отак, цілком сірозно, і керуют керманичі. канєшно, а шо їм роботи, поки народ соплі жує, переймаючись світовою змовою, жидо-масонами і перспективою китайської окупації ?
|
|
|
|
|
митя грихльов
|
Додано: 28 лютого 2012, 22:40 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
Шо за страна - ця Україна ?! я ж казав ,шо з весноу буде весело ) вижу шо не то шо тут ,а ы там ,ы сям ---- недобазаришся ны з ким ,істєрія ля чи шо ,,, прападі ано пропадом !
Востаннє редагувалось митя грихльов в 02 березня 2012, 12:11, всього редагувалось 1 раз.
|
|
|
|
|
VohaBit
|
Додано: 29 лютого 2012, 00:35 |
|
|
митя грихльов написав: ,на котрій діють - такі примітивні закони !!!! ну якщо це мож так назвати. закони джунглів більш гуманні і справедливі.
|
|
|
|
|
exp
|
Додано: 29 лютого 2012, 01:07 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
митя грихльов написав: Ми вміємо все ,окрім - РАЗОМ !
|
|
|
|
|
nachtigall
|
Додано: 29 лютого 2012, 10:57 |
|
|
митя грихльов написав: Шо за страна - ця Україна ?! Схотів відкрити "СВОЮ СПРАВУ" ,- пішов до чела ,він порахував ,пішов до другого - цей почав закон читати ,ііііі і іі і і іі і і і і і і і ....кароче ,як завжди ---- "ОГО!!!!" ,каже - ,та це піпєц марудна справа буде; пішов до іншого знатока ,башлянув ,а цей ше складніше намалював картину . Я розсміявся ,- ось так - ХАААААХАХАХАХАХАХА))))))))) !!!! Проблема ,не в грошах на справу ,проблема в тому ,що поки я зроблю перший бюрократичний забіг по кабінетах ,то : - мене знецінять ,а потім самі таке зроблять ; - башляти тре буде не одному , а цілим сімям - котрі сидять в потрібних і різних кабінетах ------- бабла не стане ..; - тре буде ше бабла на ПСИХОтерапію ,щоб в адекваті дивитись на це блядство ,і не хапатись за рукоятку ... ; Кароче не БУДУ я підприємцем В цій страні Украинє......!!!!! Краще потрачу гроші на психотерапію , і не буду платити податок за воздух в режимі "садомазефака" ! Товариші кажуть---- а шо будеш робити ???!!! Продаш нерухомість поїдеш до Ізраїлю ,в Германію ......???? В котру школу піде твій син ??? Ні ,і ще раз ні ---- ТІКАТИ ПІЗНО , ЗНАЮ ,ЩО БЕЗ МЕНЕ ТАМ БУДЕ КРАЩЕ ! Буду ТУТ поки не побачу тих змін, до котрих докладусь сам ,може буде за приклад іншим ! Ми вміємо все ,окрім - РАЗОМ ! 1 життя !!! Ти читаєш і маєш свою думку , і я маю свою думку ! Ти ідеш своєю дорогою ,а я своєю ! Зверни увагу ,що наші дороги різні ,але на одній тереторії ,на котрій діють - такі примітивні закони !!!! Ні я ,ні ти - не вміємо відстоювати ,створювати , ці ,свої ЗАКОНИ ,по яким нам всім жити ТУТ !
МОЯ ДОРОГА НЕ НОВА ------ "В СІМЇ НОВІЙ ,ВОЛЬНІЙ - ПОЧНЕТЬСЯ ЖИТТЯ , І ЦЕЙ ПРИКЛАД НЕ НОВИЙ ,ВІН ПРОСТО ЕФЕКТИВНИЙ " !!! оце діло. і без хлопської філософії про світову змову Ми ступаєм до бою нового Не за царство тиранiв, царiв, Не за церков, попiв, анi бога, Нi за панство неситих панiв. Треба твердо нам в бою стояти, Не лякаться, що впав перший ряд, Хоч по трупах наперед ступати, Нi на крок не вертатися взад.
|
|
|
|
|
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
|